Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γιόρτασε "τετραπλά" - Συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα και τα παιδιά της

Τέσσερις φορές είπε χρόνια πολλά τον Δεκαπενταύγουστο η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Κατά την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιόρταζε "τετραπλά" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, καθώς είχε τέσσερα δικά της άτομα να γιορτάζουν. Αυτήν τη χαρούμενη περίσταση, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha ανήρτησε ένα μακροσκελές κείμενο, το οποίο συνόδευσε με εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα αυτή γιόρταζαν η μητέρα, η αδελφή και οι δύο κόρες της γνωστής παρουσιάστριας, και η ίδια επέλεξε να μοιραστεί αυτή τη χαρμόσυνη στιγμή με την ψηφιακή της κοινότητα.

Την ανάρτηση συνόδευσε με της εξής λεζάντα: «Χρόνια πολλά με υγεία και την ευλογία της Παναγίας! Από παιδί θυμάμαι αυτή την ημέρα ως μία ημέρα ξεχωριστή. Γιορτάζει η μαμά μου και η αδελφή μου και ακόμα έχω αποτυπωμένο τον ενθουσιασμό και την παραμονή τους για τον Δεκαπενταύγουστο. Σήμερα γιορτάζουν τα κορίτσια μας! Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει και η ζωή μας να έχει προχωρήσει αλλά σας διαβεβαιώ ότι ο ενθουσιασμός παραμένει ίδιος. Ζήστε την κάθε στιγμή γιατί όπως λέει και μία από τις αγαπημένες μου εκφράσεις στο ταξίδι αυτοβελτίωσης : "Το χθες δεν αλλάζει, το αύριο δεν το γνωρίζουμε οπότε καλύτερα ας ζήσουμε με όλη την ψυχή μας το σήμερα"».

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια, τη βλέπουμε να περνάει ανέμελες στιγμές με τα παιδιά της λίγο πριν ξεκινήσει η καινούρια τηλεοπτική σεζόν. Η οικογένεια φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, κάνοντας βόλτα με σκάφος. Επίσης, τα παιδιά φαίνονται αρκετά δημιουργικά, καθώς τα βλέπουμε να ζωγραφίζουν μαζί με τη μητέρα τους.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ως μελαχρινή "Barbie" ποζάρει με ροζ ολόσωμο μαγιό στην Πάρο - Εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της

Instagram @stam_tsimtsili

Σε άλλη φωτογραφία, η παρουσιάστρια φορώντας ένα πορτοκαλί φλοράλ φόρεμα, αγκαλιάζει τρυφερά την εορτάζουσα μητέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ