Ιταλία: Ο 28χρονος Τούρκος Ομέρ Τσιν κατακρεούργησε με χασαπομάχαιρο στο τελευταίο ραντεβού την αγαπημένη του 21χρονη Σελίν

Ο 28χρονος δολοφόνησε τη σύντροφό του που ήθελε να χωρίσουν.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Ιταλία, καθώς η 21χρονη Σελίν μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον πρώην φίλο της, με τον οποίο είχε χωρίσει περίπου δύο εβδομάδες πριν. Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα στο Silandro, Val Venosta. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας επικοινώνησε με την αστυνομία, επειδή η κοπέλα δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο.

Η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το στίγμα της. Όταν έφτασαν στο σπίτι που έμενε ο Τσιμ, είδαν σημάδια από αίμα στο χερούλι της πόρτας και αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Δυστυχώς, μπαίνοντας στο διαμέρισμα επιβεβαιώθηκε ο φόβος τους, αφού είδαν νεκρή την άτυχη 21χρονη Ιταλίδα.

Το χρονικό

Ο δολοφόνος, Ομέρ Τσιν, είναι ένας 28χρονος με τουρκική καταγωγή, ο οποίος την παρέσυρε αρχικά σε μια παγίδα και στη συνέχεια της επιτέθηκε άγρια με ένα χασαπομάχαιρο. Μετά το φονικό προσπάθησε να διαφύγει πέρα από τα σύνορα στην Αυστρία, αλλά η αστυνομία βρισκόταν ήδη στα ίχνη του και τον εντόπισε. Για να τον σταματήσουν, χρειάστηκε να πυροβολήσουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Έπειτα, συνελήφθη.

Στα τέλη Ιουλίου ο 28χρονος Τούρκος είχε γράψει στο Facebook «δεν πίστευα ποτέ ότι ένα λάθος θα κόστιζε τα πάντα», φράση που συγγενείς της 21χρονης ερμηνεύουν ως απόδειξη του σχεδίου του να δολοφονήσει την Σελίν. «Πρόκειται για προμελετημένη δολοφονία» λέει χαρακτηριστικά ο θείος της άτυχης κοπέλας.

Με τη Σελίν είχαν σχέση για περίπου τέσσερις μήνες. Εκείνη εργαζόταν ως υπάλληλος γραφείου στον σύλλογο των αγροτών, ενώ εκείνος, μετά από ένα διάστημα που εργαζόταν ως κρεοπώλης, είχε γίνει σερβιτόρος σε ξενοδοχείο. Στο χωριό που έμενε, τον περιέγραφαν ως φιλικό νεαρό άνδρα

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων και συγγενών, ο 28χρονος είχε προσπαθήσει να τα ξαναβρεί με την 21χρονη, ενώ το Σάββατο την είχε καλέσει σπίτι του για να μιλήσουν για τη σχέση τους.Την Κυριακή ο πατέρας της Σελίν, επικοινώνησε με τις ιταλικές Αρχές.

Διαβάστε επίσης: Επανασύνδεση με τον βιολογικό πατέρα της 20 χρόνια μετά χάρη στο TikTok - Πίστευε ότι την είχε εγκαταλείψει - Τα ψέματα της κακοποιητικής μητέρας της

Σοκαρισμένοι οι Ιταλοί

«Είμαστε σοκαρισμένοι, ακόμα δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη», είπε στο Ansa ο δήμαρχος του Σιλάντρο, Dieter Pinggera. «Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην κοινότητά μας, προσωπικά δεν θυμάμαι σε ολόκληρη τη ζωή μου να γνωρίζω για έναν φόνο εδώ στην περιοχή μας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ