Στον παλμό της Barbie και οι royals της Ισπανίας: Με λευκό σατέν η βασίλισσα Λετίσια & ροζ φόρεμα η πριγκίπισσα Λεονόρ - Τι προτίμησαν τα υπόλοιπα μέλη; (φωτό)

Barbie mood!

Ακόμη μία οικογενειακή έξοδο πραγματοποίησαν οι royals της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, ο βασιλιάς Φελίπε μαζί με την αγαπημένη του Λετίσια, τις κόρες τους, Λεονόρ και Σοφία και φυσικά τη μητέρα του πήγαν να δουν την ταινία της Barbie στο Cineciutat σινεμά.


instagram @royal__magazine

Η όμορφη αυτή οικογένεια περνάει τις διακοπές της στη Μαγιόρκα και συνεχώς μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις.

Διαβάστε ακόμη: Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια σε δείπνο στη Μαγιόρκα! Το κατακόκκινο φόρεμα της Λετίσια, εμπριμέ σχέδια για τις πριγκίπισσες Λεονόρ & Σοφία (φωτό)

Έτσι και τώρα όλες οι θηλυκές royals έλαμπαν και τράβηξαν τα βλέμματα με αυτά που φορούσαν.

Η βασίλισσα Λετίσια για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση επέλεξε ένα λευκό σατέν πουκάμισο συνδυάζοντας το άψογα με γαλάζιο επίσης σατέν παντελόνι και nude φλατ σανδάλια.

Η διάδοχος Λεονόρ, 17 ετών, "μπήκε" στον παλμό της Barbie και φόρεσε ένα ροζ midi μακρυμάνικο φόρεμα με ανοιχτό ντεκολτέ. Εννοείται ολοκλήρωσε το look της με τις αγαπημένες της εσπαντρίγιες.

Η μικρότερη royal της οικογενείας, η Ινφάντα Σοφία, 16 ετών, προτίμησε ένα floral midi κοντομάνικο φόρεμα συνδυάζοντας το φυσικά με γαλάζιες εσπαντρίγιες.


instagram @royal__magazine

Και για το τέλος έχουμε την πεθερά της Λετίσια, την πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία η οποία διάλεξε ένα maxi βεραμάν φόρεμα με flat λευκά σανδάλια.

Διαβάστε ακόμη: Οι πιο stylish royals της Ισπανίας! Πολύχρωμα φορέματα για τη Βασίλισσα Λετίσια & τις χαριτωμένες πριγκίπισσες, Λεονόρ & Σοφία (φωτό - βίντεο)

Όλες του εκθαμβωτικές όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει!

Εσάς ποια σας άρεσε περισσότερο;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ