Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ως μελαχρινή "Barbie" ποζάρει με ροζ ολόσωμο μαγιό στην Πάρο - Εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ντυμένη στα ροζ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται στην πανέμορφη Πάρο για τις διακοπές της, όπου περνάει ανέμελες στιγμές μαζί με τις φίλες της. Εμπνευσμένη από την πολυσυζητημένη ταινία της Barbie, ποζάρει στην κάμερα φορώντας ένα απίθανο ροζ μαγιό. Τις φωτογραφίες μοιράστηκε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το υπέροχο ροζ μαγιό που έχει επιλέξει αναδεικνύει το καλογυμνασμένο και μαυρισμένο κορμί της, σε ένα ειδυλλιακό καλοκαιρινό τοπίο στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εκτιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι βρίσκεται μακριά από την Αθήνα, έπειτα από μια γεμάτη τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, αναφέρει στη λεζάντα της δημοσίευσης: “ Μικρός παράδεισος μακριά από τον «πολιτισμό» !”.

Instagram @stam_tsimtsili

Ως Barbie πήγε και για ποτό!

Σε άλλη ανάρτησή της στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με τις φίλες της φορώντας ένα βραδινό ροζ φόρεμα με πορτοκαλί λεπτομέρειες, το οποίο θα ζήλευε και η ίδια η Barbie! Το look της ολοκληρώνουν τα υπέροχα χρυσά σκουλαρίκια της, ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε έναν καλοχτενισμένο κότσο.

Instagram @stam_tsimtsili

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ