Πού περνάνε τις καλοκαιρινές διακοπές οι βασιλικές οικογένειες

Το καλοκαίρι, είναι εδώ και το απολαμβάνουν όλοι, γαλαζοαίματοι και μη

Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και ο Αύγουστος, δεν είναι ο αγαπημένος μήνας διακοπών μόνο των κοινών θνητών αλλά και των γαλαζοαίματων. 
Έτσι, με τις υποχρεώσεις σε παύση για λίγο, οι Βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, έχουν επιλέξει τα αγαπημένα τους μέρη για ξεκούραση, διασκέδαση και ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις. 

1. Πρίγκιπας Ουϊλιαμ & Κέιτ Μίντλετον 

Μετά από 12 χρόνια γάμου και 3 υπέροχα παιδιά, ο Πρίγκιπας Ουϊλιαμ, επιλέγει συχνά εκτός από την έπαυλή τους Ammer Haul στο Norfolk, το μικρό ιταλικό νησί Tresco. 
Εκεί άλλωστε, έχει αγαπημένες μνήμες από τα καλοκαίρια του με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον Βασιλιά Κάρολο τον 3ο, καθώς ήταν από τα πλέον αγαπημένα τους μέρη για διακοπές.

Daily Mail

2. Βασιλιάς Κάρολος & Καμίλα 

Το βασιλικό ζεύγος, συνεχίζει τη βασιλική τάση για "staycations" (διακοπές σε εξοχική κατοικία) με το ζευγάρι να επιλέγει να μείνει στην αγαπημένη τους ουαλική κατοικία.

Το ζευγάρι είναι κάτοχος ενός πανέμορφα ανακαινισμένου αγροτόσπιτου με το όνομα Llwynywermod Estate, το οποίο έχει γίνει κάτι σαν καταφύγιο κατά τη διάρκεια της ετήσιας καλοκαιρινής τους περιοδείας στην Ουαλία.

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα, επιπλέον, απολαμβάνουν τον χρόνο τους στη σκωτσέζικη κατοικία τους στο Αγρόκτημα Balmoral. Ο Βασιλιάς, την περιέγραψε ως "ένα μοναδικό καταφύγιο ζεστασιάς και χαρακτήρα", και το ζευγάρι επέλεξε να παραμείνει απομονωμένο στο Birkhall καθόλη τη διάρκεια του μεγάλου μέρους του lockdown.

Μην ξεχνάμε πως ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς του Βασιλιά Καρόλου, είναι η Ελλάδα, τα Ελληνικά νησιά και το Άγιο Όρος. 

Observer

3. Πριγκίπισσα Βεατρίκη και Edoardo Mapelli Mozzi

Τόσο η Πριγκίπισσα Βεατρίκη όσο και η Πριγκίπισσα Ευγενία, λατρεύουν τη Μεσόγειο και συχνά τις βλέπαμε σε πολυτελή γιοτ ανά την Μεσόγειο, με προτίμηση της Γαλλικές Ακτές, την Ίμπιζα και την Ιταλία. 
Μετά το γάμο της, η Πριγκίπισσα Βεατρίκη, διατηρεί τις ίδιες προτιμήσεις με τα καλοκαίρια της να γεμίζουν από Μεσόγειο. 

Daily Mail

4. Βασιλιάς Φίλιππος και Βασίλισσα Λετίσια 

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, επιλέγει σταθερά τη Μαγιόρκα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. 

Instagram

5. Βασίλισσα Άννα Μαρία 

Η Βασίλισσα Άννα Μαρία, μετά το θάνατο του συζύγου της, Βασιλιά Κωνσταντίνου, δεν εγκατέλειψε ποτέ την Ελλάδα. 
Φυσικά το ελληνικό καλοκαίρι και τη μαγευτική τους εξοχική κατοικία στο Πόρτο Χέλι, απολαμβάνουν όλα της τα παιδιά και εγγόνια, εκδράμοντας καθημερινά στα γειτονικά νησιά των Σπετσών και της Ύδρας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ