Σπύρος Φωκάς: Στην εντατική με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου η σύζυγός του - Την λύγισαν τα προβλήματα (φωτό)

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς για τον Σπύρο Φωκά.

Δύσκολες ώρες περνά  ο Σπύρος Φωκάς, καθώς η σύζυγός του Λίλιαν μπήκε εσπευσμένα σε ΜΕΘ.

Την περασμένη Δευτέρα, ο ηθοποιός είχε απευθύνει έκκληση να μην καεί το σπίτι του, αφού οι φλόγες απειλούσαν όλη την περιοχή.

 

 

Δείτε επίσης: «Παναγιά μου… βοήθησέ μας»: Το συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας του Σπύρου Φωκά που κινδύνεψε στο Λουτράκι - Δεν μπορεί να μετακινηθεί

Λίγες ώρες αργότερα, μαζί με τη σύζυγό του Λίλιαν Φωκά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου εκεί γιατροί παρείχαν σε αυτόν και τη σύζυγό του τις πρώτες βοήθειες

 

 

 

Ωστόσο, λόγω της μεγάλης συγκινησιακής φόρτισης, του άγχους της πυρκαγιάς αλλά και της αγωνίας για την υγεία του συζύγου της, η Λίλιαν Φωκά υπέστη οξύ έμφραγμα, όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Νικόλιζας σε σημερινό δημοσίευμα της Espresso.

Αμέσως οι γιατροί τη μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου διαπιστώθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που υπέστη. «Η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στον Σπύρο και στην ίδια.

Τα οικονομικά προβλήματα τούς έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει και η ζωή τους από το άγχος» λέει στην εφημερίδα συγγενικό τους πρόσωπο.

Ο Σπύρος Φωκάς δεν γνωρίζει ότι η σύζυγός του κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της.

Η Λίλιαν Παναγιωτοπούλου είναι η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του ηθοποιού στη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του που πέρασε το 2010.

Η γυναίκα που σύστησε ως... «θετή κόρη» του , έγινε σύζυγός του, τον Απρίλιο του 2013.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ