Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: Ψώνια στο Harrods και γεύμα στον πανάκριβο Νουσρέτ - Είναι τρελά ερωτευμένοι (φωτό)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, είναι τρελά ερωτευμένος και βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του.  Ο τενίστας είναι ζευγάρι με την Πάουλα Μπαντόσα, επίσης κορυφαία τενίστρια.

 Το ζευγάρι πέρασε ρομαντικές στιγμές το Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.

Δείτε επίσης: O... αντίζηλος του Στέφανου Τσιτσιπά: Ο πρώην της Μπαντόσα επιπλήττει το νέο ζευγάρι για το too much στα social media

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media τα προηγούμενα 24ωρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα πήγαν για αγορές στο Harrods, στη συνέχεια έκαναν την βόλτα τους απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα στο Hyde Park, ενώ δείπνησαν στο πανάκριβο εστιατόριο του Τούρκου Νουσρέτ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 3-2 σετ από τον Κρις Γιούμπανκς και η παρουσία του στο Wimbledon ολοκληρώθηκε στον τέταρτο γύρο

Παρά την κυριαρχική εικόνα που είχε στο 1ο και στο 3ο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλήρωσε τα σκαμπανεβάσματά του και την έλλειψη ψυχραιμίας σε κρίσιμες φάσεις, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την Κρίστοφερ Γιούμπανκς, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να περάσει -για πρώτη φορά στην καριέρα του- στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον.

Ο 27χρονος Αμερικανός, στην παρθενική συμμετοχή του στο λονδρέζικο γκραν σλαμ, έφτασε στη νίκη με 3-6, 7-6, 3-6, 6-4, 6-4 σε 3 ώρες και 4 λεπτά και πανηγύρισε την πρόκριση στους «8», όπου τον περιμένει ο Ρώσος Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

Μόλις 26 λεπτά χρειάστηκε ο Τσιτσιπάς για να πάρει το πρώτο σετ, αφού η διαφορά στα αβίαστα λάθη (14 ο Αμερικανός έναντι μόλις 2) δεν άφησε περιθώρια. Ο Ελληνας τενίστας έκανε break στο τρίτο γκέιμ από τέσσερα λάθη του Γιούμπανκς σε ισάριθμους πόντους, κράτησε εύκολα το σερβίς του και με νέο break «έκλεισε» το σετ με 6-3.

Ο Τσιτσιπάς συνέχισε να μην έχει κανένα πρόβλημα στο σερβίς του, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες για break που δημιούργησε (δύο στο 4ο γκέιμ, όπου προηγήθηκε 15-40, και μία στο 8ο). 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ