Κάρολος - Καμίλα: Υποστηρίζουν την φιλανθρωπική οργάνωση του αδερφού της βασίλισσας, Elephant Family - Τι ακριβώς έκαναν; (φωτό)

20 χρόνια αξιοσημείωτης δουλειάς της Elephant Family!

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα γιόρτασαν την 20η επέτειο της φιλανθρωπικής οργάνωσης Elephant Family για τη διατήρηση της άγριας ζωής, η οποία ιδρύθηκε από τον αείμνηστο αδελφό της Καμίλας, Mark Shand!

Στο Lancaster House, το βασιλικό ζεύγος εντάχθηκε στο Animal Ball για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια αξιοσημείωτης δουλειάς από την οργάνωση "Elephant Family".

Η φιλανθρωπική οργάνωση για τη διατήρηση της άγριας ζωής δεσμεύτηκε να δημιουργήσει τοπία που υποστηρίζουν τη συνύπαρξη μεταξύ ανθρώπων και άγριας ζωής. Η Elephant Family υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα έργων που βρίσκουν τρόπους για ανθρώπους και ζώα να ζουν πιο κοντά - από την εξασφάλιση ενός δικτύου διαδρόμων άγριας ζωής που λειτουργούν ως γέφυρες μεταξύ των νησιών των δασών, μέχρι τη μετεγκατάσταση πολυσύχναστων αυτοκινητόδρομων που διασχίζουν το πρωτογενές δάσος. Η οργάνωση ιδρύθηκε το 2003 από τον αείμνηστο αδερφό της Βασίλισσας Καμίλα, Mark Shand, ο οποίος ήταν βαθιά παθιασμένος με την προστασία και την υποστήριξη των ελεφάντων και της άγριας ζωής της Ασίας.

 

 

Το φετινό Animal Ball είναι μια γιορτή των αυτόχθονων κοινοτήτων, που φιλοξενείται από την "Elephant Family" σε συνεργασία με το British Asian Trust. Στην εκδήλωση, ο βασιλιάς και η βασίλισσα έδωσαν δύο βραβεία Elephant Family - το Βραβείο Mark Shand και το Βραβείο Tara - για να αναγνωρίσουν τη συμβολή τους στην προστασία της άγριας ζωής της Ασίας.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Καμίλα: Στην πιο κομψή της εμφάνιση για την τελευταία μέρα του Royal Ascot - Τι φόρεσαν η λαίδη Γκαμπριέλα & η Σόφι; (φωτό)

Το 2020, η Elephant Family ένωσε τις δυνάμεις της με το British Asian Trust σε μια νέα φιλανθρωπική συνεργασία αφιερωμένη στην υποστήριξη της άγριας ζωής της Ασίας. Συγκεντρώνει τα καλύτερα μυαλά σε θέματα διατήρησης, διαχείρισης και φιλανθρωπίας για να ανταποκριθούν επειγόντως στην αυξανόμενη κρίση σύγκρουσης ανθρώπου-άγριας ζωής και την απώλεια βιότοπων που απειλεί τους ελέφαντες, τις μεγάλες γάτες της Ασίας και τις αγροτικές κοινότητες που ζουν δίπλα τους. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις επιταχύνουν την ανταπόκρισή τους και κλιμακώνουν τον αντίκτυπό τους και στα δύο. Όταν ήταν Πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Κάρολος ίδρυσε το British Asian Trust το 2007 μαζί με τους Βρετανούς Ασιάτες επιχειρηματίες ηγέτες. Η φιλανθρωπική οργάνωση εργάζεται για τη μείωση της φτώχειας και των μειονεκτημάτων για τις κοινότητες στη Νότια Ασία. Αυτό περιλαμβάνει εργασία στους τομείς της καταπολέμησης της εμπορίας ανθρώπων, της εκπαίδευσης, της διαβίωσης, της ψυχικής υγείας και της διατήρησης.

Their Majesties present the Tara Award

The King attends the Animal Ball

Το 2021, περισσότερα από 100 γλυπτά ελεφάντων Lantana σε φυσικό μέγεθος κατέλαβαν τα Βασιλικά Πάρκα στο Λονδίνο ως μέρος της εκστρατείας CoExistence της Elephant Family και της British Asian Trust. Η εκστρατεία είχε στόχο να συγκεντρώσει κεφάλαια για επενδύσεις σε έργα που μειώνουν τις ανθρώπινες συγκρούσεις άγριας ζωής, προωθούν πιο θετικές στάσεις απέναντι στην άγρια ζωή και υποστηρίζουν τις κοινότητες που ζουν δίπλα τους. Μερικά από τα γλυπτά Lanterna Elephant που αποτελούσαν μέρος της έκθεσης ζουν τώρα μόνιμα στους κήπους στο Highgrove και στο Raymill.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ