Βασιλιάς Κάρολος: Ο ασθενής μονάρχης τελικά δεν θα δει τον Πρίγκιπα Χάρι! – «Το πρόγραμμά του είναι φορτωμένο» (φωτό)

Ο εκπρόσωπός του Βασιλιά εξήγησε γιατί δεν θα δει ο Κάρολος τον μικρό του γιό.

Ο Πρίγκιπας Χάρι έφτασε σήμερα στην Βρετανία με σκοπό να παραστεί στην 10η επέτειο των Αγώνων Invictus στο Λονδίνο και φυσικά να συναντήσει τον καρκινοπαθή πατέρα του.

Ο δούκας του Σάσεξ έφτασε σήμερα μόνος του στη Βρετανία, αφού πέταξε από την Καλιφόρνια για την αυριανή τελετή για τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus στο Λονδίνο.

Άλλαξαν λίγο τα σχέδια!

Ο Βασιλιάς Κάρολος δεν θα δει τελικά τον Πρίγκιπα Χάρι που έφτασε στη Βρετανία - "Είναι φορτωμένο το πρόγραμμά του"

Διαβάστε ακόμα: Τρικυμία στο Buckingham: Οι συνεχείς απουσίες του Ουίλιαμ και το απολωλός πρόβατο Χάρι στην Αμερική (βίντεο)

Σύμφωνα με το περιοδικό People, ο εκπρόσωπός του δήλωσε σήμερα: «Σε απάντηση των πολλών ερωτήσεων και των συνεχιζόμενων εικασιών σχετικά με το αν ο Δούκας θα συναντηθεί ή όχι με τον πατέρα του κατά την παραμονή του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, δυστυχώς αυτό δεν θα είναι δυνατό λόγω του φορτωμένου προγράμματος της Αυτού Μεγαλειότητας. Ο Δούκας έχει βέβαια κατανόηση για το ημερολόγιο των υποχρεώσεων του πατέρα του και τις διάφορες άλλες προτεραιότητες και ελπίζει να τον δει σύντομα».

Ο μικρό γιός του Καρόλου όσο θα βρίσκεται στη Βρετανία, θα μείνει σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο επειδή δεν έχει πλέον το Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι μόνος στην Βρετανία: H συνάντηση με τον ασθενή πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο – Σε καμία περίπτωση δεν θα συναντήσει τον αδελφό του! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ