Vichy: Συνάντησε το ελληνικό brand Nidodileda σε μια εκδήλωση με γεύση καλοκαίρι! - Ποιοι διάσημοι βρέθηκαν στο event (φωτό)

Πηγή έμπνευσης του summer pouch αποτέλεσε ο βυθός της θάλασσας. 

 Η Vichy συναντά το ελληνικό brand Nidodileda σε μια εκδήλωση με γεύση καλοκαίρι Η κορυφαία εταιρεία δερμοκαλλυντικών Vichy και το γνωστό Ελληνικό fashion brand Nidodileda, γιόρτασαν τη συνεργασία τους με ένα cocktail party γεμάτο καλοκαίριστο Nidodileda Creative Store, στην Κηφισιά.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων του τύπου και την ενθουσιώδη συμμετοχή των influencers, αποτέλεσε μια συναρπαστική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά ο πρωτότυπο καλοκαιρινό pouch και να μυηθούν στον κόσμο της αντηλιακής σειράς Capital Soleil της Vichy και των ευεργετικών τους ιδιοτήτων.

Πηγή έμπνευσης του summer pouch αποτέλεσε ο βυθός της θάλασσας όπως αυτός αποτυπώνεται στη φετινή καλοκαιρινή κολεξιόν της Nidodileda “Mother of Pearl SS23”, που είναι αφιερωμένη στα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας του fashion brand. Η ιδρυτής και Creative Director του fashion brand Nidodileda, Τόνια Μητρούδη, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Η εξαιρετική συνεργασία μας με την Vichy μας προσέφερε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε την έμπνευση της φετινής μας συλλογής με τα κορυφαία προστασίας της Vichy». Η σειρά αντηλιακής προστασίας της Vichy είναι αποτέλεσμα εκατοντάδων δοκιμών ώστε να εξασφαλιστεί όχι μόνο η μέγιστη αποτελεσματικότητα αλλά και το ελάχιστο αποτύπωμα στο περιβάλλον . Χάρη στη δύναμη της τεχνολογίας NETLOCK και των αντιγηραντικών ενεργών συστατικών, η εξαιρετικά λεπτόρρευστη, ανάλαφρη υφή των αντηλιακών προιόντων Capital Soleil σχηματίζει ένα προηγμένο φιλμ προστασίας UV με αόρατο τελείωμα.. Η αντηλιακή φροντίδα Vichy διατηρεί το υψηλό επίπεδο προστασίας SPF/PPD ενώ σέβεται τη θαλάσσια ζωή .

Βασική δέσμευση της Vichy είναι η προστασία της θαλάσσιας ζωής , της βιοποικιλότητας του βυθού και η μείωση του υδάτινου αποτυπώματος των προϊόντων. Ο στόχος επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη βιοδιασπώμενων προϊόντων και με την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου των προϊόντων στους ωκεανούς με την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου των προϊόντων στους ωκεανούς Το brand Bombay Sapphire επιμελήθηκε μια συλλογή από ιδιαίτερα καλοκαιρινά cocktails που έλαβαν και ονόματα εμπνευσμένα από την εκδήλωση, όπως Soleil & Bombay Volcano.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ VICHY

H Υγεία είναι στο DNA της VICHY. 90 χρόνια πριν η Vichy ήταν η 1η​ που συνέδεσε την Υγεία και την Ομορφιά. Η βάση όλων των προϊόντων είναι το Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό της Vichy​ που χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά του σε μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικό​ ενάντια στους παράγοντες του Εκθεσιώματος. Τα αντιηλιακά προϊόντα της Vichy προσφέρουν διαρκή & βαθιά προστασία ενάντια στις ακτίνες UV για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της vichy.gr .

Οι συνθέσεις των προϊόντων Vichy περιέχουν ισχυρά​ δερματολογικά​ δραστικά συστατικά​ φυσικής προέλευσης που είναι αναγνωρισμένα για την φαρμακευτική τους δράση και την ισχυρή αποτελεσματικότητά τους ενάντια στους παράγοντες του Εκθεσιώματος.

Η Αποτελεσματικότητα αυτή ελέγχεται με μελέτες τόσο in vitro όσο και in vivo, με πλήθος από αυτές να είναι κλινικές, πάντα υπό την επίβλεψη Δερματολόγων. Πρόκειται για υποαλλεργικές συνθέσεις που έχουν ελεγχθεί και στο τελικό τους στάδιο, για την ασφάλεια της χρήσης του σε κάθε τύπο επιδερμίδας ακόμη και της ευαίσθητης. Η καλλυντική ευχαρίστηση είναι επίσης ένα βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων μας. Οι υφές είναι απολαυστικές, διευκολύνουν την συμμόρφωση στην χρήση, με 100% υποαλλεργικά αρώματα.

Η δημιουργία επομένως υπέροχων προϊόντων δεν είναι αποτέλεσμα τύχης.​ είναι αποτέλεσμα επιλογής. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤH NIDODILEDA Η Nidodileda (Nido di Leda) ιδρύθηκε το 2013, με το όνομά της να είναι η λατινική απόδοση του «Leda’s nest», όπως αποκαλείται κατά τον διάσημο Ιταλό ποιητή, Δάντη η θέση του αστερισμού των Διδύμων. Αυτή η αδελφική αγάπη αποτέλεσε την έμπνευση για το όνομα του brand, καθώς η ιδρυτής και σχεδιάστρια του brand, Τόνια Μητρούδη, έχει επίσης μια δίδυμη αδερφή και η αγαπημένη αδελφική τους σχέση δίνει κίνητρο στη ζωή της και κατά συνέπεια στο ίδιο το brand .Η φιλοσοφία της Νιdodileda βασίζεται στη διαχρονική αισθητική που τείνει στο άχρονο χωρίς να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας.

Είναι η Nidodileda αισθητική που ενώνει τις εμπειρίες του παρελθόντος με τα όνειρα του μέλλοντος, ανεπιτήδευτα, έχοντας μια vintage μποέμ αίσθηση, βασισμένη έντονα στην αλληλεπίδραση της ίδιας της σχεδιάστριας Τόνιας Μητρούδη με τον κόσμο και τις διαφορετικές κουλτούρες του, εφαρμόζοντας τις αρχές και τις πρακτικές της κυκλικής οικονομίας.

Είναι αυτό που ονομάζεται από το brand ‘’GYPSET PHILOSOPHY’’. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ