Λούκας Γιώρκας: Γάμος στην Κύπρο για τον τραγουδιστή - Ποια είναι η εκλεκτή της καρδιάς του (βίντεο)

Με το καλό!

Ο Λούκας Γιώρκας ανακοίνωσε ότι παντρεύεται τον Ιούνιο στην Κύπρο, με τη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση, έπειτα από 3 χρόνια σχέσης.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε τα νέα του γάμου του στο «Πρωινό», λέγοντας: «Είμαστε περίπου 3 χρόνια μαζί. Όποιος άντρας πει ότι δεν τρώει παντόφλα ψεύδεται. Δεν έκανα πρόταση γάμου με μονόπετρο αλλά με βέρες. Έπεσα στα γόνατα. Είχαμε πάει ένα Πάσχα στο χωριό της και το έκανα εκεί».

Για την αντίδραση της μέλλουσας γυναίκας του, σχολίασε: «Συγκινήθηκε, εγώ δεν έκλαψα. Δεν έκλαψα γιατί μάλλον ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε χιουμοριστικά: «Πόσοι έχουν χωρίσει εδώ μέσα».

Δείτε το βίντεο

 

 

Η πρόταση γάμου που έκανε ο Λούκας Γιώρκας στην Βασιλική Σαλαμπάση, έγινε γνωστή τον Δεκέμβριο του 2022, μέσα από άρθρο στο περιοδικό ΟΚ!. Κατά το δημοσίευμα, η 29χρονη δικηγόρος είπε αμέσως το «ναι».

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.  Μπορεί να απομένουν λίγες λεπτομέρειες ακόμη που πρέπει να διευθετηθούν, όμως και οι δύο είναι ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν, σύμφωνα με πρόσωπα από τον φιλικό κύκλο τους, να ξεκινήσουν αγαπημένοι και ερωτευμένοι τον έγγαμο βίο τους. Η Βασιλική Σαλαμπάση θα φορέσει ένα κομψό νυφικό που ράφτηκε μόνο για εκείνη. Τη Μεγάλη Πέμπτη επισκέφθηκε το ατελιέ της Κύπριας σχεδιάστριας Ελίνας Λεβέντη στη Λεμεσό για μια από τις τελικές πρόβες.

 

 

 

 

Η Βασιλική δέχθηκε ο γάμος να γίνει στη γενέτειρα του αγαπημένου της. Οι κοντινοί τους άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι, θα είναι δίπλα τους και αυτό τους κάνει ακόμη πιο χαρούμενους. Πολλοί προσκεκλημένοι θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα προκειμένου να δώσουν το «παρών» στον γάμο, κάτι που είναι αναμενόμενο, καθώς η νύφη κατάγεται από τον Εβρο, ενώ ο γαμπρός, κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του στην Ελλάδα, έχει αναπτύξει βαθιές φιλίες.

Διαβάστε ακόμη: "Xωριστούς δρόμους" τραβούν η Έλενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας!

Ο Λούκας Γιώρκας έχει δηλώσει ότι νιώθει έτοιμος να κάνει οικογένεια και η επιθυμία του συμπίπτει με τις προτεραιότητες της μέλλουσας συζύγου του. Επειτα από τρία χρόνια σχέσης, και οι δύο είναι απόλυτα σίγουροι ότι έχουν βρει το άλλο μισό τους. «Δεν έκανα πρόταση γάμου με μονόπετρο, αλλά με βέρες. Επεσα στα γόνατα. Είχαμε πάει ένα Πάσχα στο χωριό της και το έκανα εκεί», έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ευτυχής γαμπρός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ