Ησαΐας Ματιάμπα: «Από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου, τον προετοιμάζουμε ότι μπορεί να δεχθεί μπούλινγκ» - Τι λέει για το ρατσισμό που έχει βιώσει (βίντεο)

Του τα λέμε καθημερινά γιατί υπάρχουν καθημερινά δείγματα

Με αφορμή το νέο του τραγούδι «Ό,τι θέλεις κάνε με», ο Ησαΐας Ματιάμπα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open. Εκεί, πέρα από τις νέες του επαγγελματικές δραστηριότητες, αναφέρθηκε και στο ζήτημα του ρατσισμού που έχει βιώσει ο ίδιος στην Ελλάδα.

 

 

 

 

Αφού αφηγήθηκε το γνωστό περιστατικό, όπου αστυνομικοί σε τμήμα του είπαν «Τι κάνετε όλοι εσείς οι μαύροι εδώ» όταν περίμενε με τον πατέρα του να βγάλει ταυτότητα, υποστήριξε ότι «οι εποχές δεν έχουν αλλάξει καθόλου και πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο».

Μάλιστα, τόνισε ότι ο ίδιος με τη σύζυγό του προετοιμάζουν καθημερινά τον 5χρονο γιο τους, Ηρακλή, για τα περιστατικά μπούλινγκ που μπορεί να δεχθεί:

 

 

Διαβάστε ακόμη: Ησαΐας Ματιάμπα: Γυμνή εμφάνιση στο θέατρο - Τα πετάμε όλα έξω με ανοιχτά τα φώτα για να φαίνονται (βίντεο)

«Από τότε που γεννήθηκε του λέμε ότι θα υπάρχουν άνθρωποι που θα του συμπεριφέρονται κάπως παράξενα και ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία αυτά τα γεγονότα. Του λέμε ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά ίσοι και δεν κάνουμε διακρίσεις. Είμαστε κοντά στον αδύναμο. Του τα λέμε καθημερινά γιατί υπάρχουν καθημερινά δείγματα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ