Επιτέλους η Madonna που αξίζει να διαβάσετε: Συγκινητική, ευγνώμων ψαχουλεύει στο τεράστιο αρχείο ρούχων της και αναλογίζεται πως από φτωχιά έγινε πλούσια (φωτό - βίντεο)

Διαφορετική από ότι την έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό...

Μια σειρά από παλιές φωτογραφίες έφερε στην επιφάνεια η μοναδική Madonna. 

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ¨αλμπουμ" με ρούχα που φόρεσε όλα αυτά τα χρόνια στις καθηλωτικές της εμφανίσεις. 

 

 

"Ένα ταξίδι στα αρχεία μου είναι πάντα ένα νοσταλγικό ταξίδι! Αν σκεφτώ το ταξίδι μου στη μουσική τις τελευταίες 4 δεκαετίες — πώς θα μπορούσα να μην σκεφτώ όλα τα απίστευτα ρούχα που φορούσα και όλους τους καταπληκτικούς σχεδιαστές με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ!!"

"Όταν ήμουν μικρό κορίτσι θυμάμαι ότι η μητέρα μου ήταν πάντα κρύα. Εν μέρει επειδή ήταν άρρωστη αλλά και επειδή δεν είχε ποτέ παλτό. Πάντα ξόδευε όσα λίγα χρήματα είχαμε για τα παλτό μας και θυμάμαι να στέκομαι έξω περιμένοντας το σχολικό λεωφορείο με τη μητέρα μου να τρέμει στο κρύο μέσα στο χειμώνα!! Χρόνια αργότερα, όταν πέτυχα, η αδερφή της μητέρας μου μου είπε: «Τώρα μπορείς να αγοράσεις όλα τα παλτά που δεν μπορούσε να αγοράσει η μητέρα σου για τον εαυτό της!»"

"Το ταξίδι από τη μνήμη της ανατριχιαστικής μητέρας μου τον χειμώνα μέχρι εμένα στον υπερ-κλιματιζόμενο αποθηκευτικό χώρο όπου φυλάσσονται όλες οι φορεσιές μου είναι αρκετά αξιοσημείωτο! Με πλημμυρίζει η ευγνωμοσύνη. Κάθε φορά που φοράω ένα απίστευτο παλτό σκέφτομαι τη μητέρα μου. Ελπίζω να της αρέσει το γούστο μου στα κοστούμια, αλλά πάνω από όλα ελπίζω να είναι ζεστή!"

 

 

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά σύμβολα στην ιστορία και είναι γνωστή παγκοσμίως από τα 80’s ως η «Βασίλισσα της Ποπ», λόγω της διαχρονικής επιτυχίας της στα μουσικά δρώμενα και της ικανότητάς της να προσαρμόζεται και να καθιερώνει νέες τάσεις στη mainstream μουσική πραγματικότητα. Έχει κερδίσει 7 Βραβεία Γκράμι (από συνολικά 28 υποψηφιότητες), 2 Χρυσές Σφαίρες, 31 βραβεία Billboard, 3 American Music Awards και 26 βραβεία MTV (από 113 υποψηφιότητες). Το 2008 εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame, ενώ το 1999 η Ένωση Αμερικανών Παραγωγών Ηχογραφήσεων (RIAA) την ανηκύρηξε ως την πιο εμπορική γυναίκα τραγουδίστρια του 20ού αιώνα.

Ακούστε τραγούδια της:

Η Μαντόνα γεννήθηκε στο Μπέι Σίτι του Μίσιγκαν, στις 16 Αυγούστου του 1958. Ο πατέρας της, Σίλβιο Άντονι Τσικόνε (Silvio Anthony Ciccone), είναι πρώτης γενιάς Ιταλοαμερικανός (με ρίζες απ’ το Pacentro στην Ιταλία), ενώ η μητέρα της, Μαντόνα Λουίζ, ήταν Γαλλοκαναδικής καταγωγής. Ο πατέρας της εργαζόταν ως μηχανικός σχεδιασμού για τις εταιρείες Κράισλερ και General Motors. Δεδομένου ότι η Μαντόνα είχε το ίδιο όνομα με τη μητέρα της, τα μέλη της οικογένεια της την φώναζαν Little Nonni.

Διαβάστε ακόμη: Η Madonna - τέρας: Οργή από τους θαυμαστές της - «ας της πάρει κάποιος το κινητό - θυμίζει βαμπίρ» (βίντεο)

Δείτε συνέντευξη της:

Έχει δύο μεγαλύτερα αδέλφια, τον Άντονι (γεννημένο το 1956) και τον Μάρτιν (γεννημένο το 1957), και τρία μικρότερα, την Πώλα (γεννημένη το 1959), τον Κρίστοφερ (γεννημένο το 1960) και την Μέλανι (γεννημένη το 1962). Μεγάλωσε με καθολικές αρχές στα προάστια του Ντιτρόιτ. Μήνες πριν πεθάνει η μητέρα της από καρκίνο του μαστού, η Μαντόνα παρατήρησε αλλαγές στη συμπεριφορά και την προσωπικότητά της, παρόλο που δεν είχε καταλάβει τον λόγο. Η μητέρα της δεν μπορούσε και δεν ήθελε να της εξηγήσει για την κατάστασή της, με αποτέλεσμα να ξεσπάει σε κλάματα όταν η Μαντόνα την ρώταγε τι έχει. Τελικά πέθανε στην ηλικία των τριάντα ετών (1 Δεκεμβρίου 1963) και αυτό, όπως είπε η Μαντόνα, σημάδεψε ανεπανόρθωτα τη ζωή της και την έκανε αυτό που είναι σήμερα

Το τελευταίο διάστημα η 63χρονη είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα καθώς δημοσίευε κλιπς με άκρως κοντινό πλάνο του προσώπου της με τα μεγάλα ροζ φουσκωμένα χείλη της σχεδόν να ξεπροβάλλουν από την οθόνη καθώς κινούνταν προς την κάμερα στέλνοντας μάλλον ένα φιλί..

 

 

 

 

Οι θαυμαστές της, έκαναν πλήθος από σχόλια ρωτώντας για τα εξαιρετικά πρησμένα χείλη και τα πρησμένα κόκαλα στα μάγουλα της. «Τι είναι αυτή; Ζητήστε βοήθεια!», είχε γράψει κάποιος.

Διαβάστε ακόμη: Ο ρατσισμός της ηλικίας: Άντε γιαγιούλα φόρα κανά ρουχαλάκι – Κι εσύ πώς έγινες τέρας από τις πλαστικές, μήπως να αποσυρθείς σιγά-σιγά;

Ωστόσο, η "Βασίλισσα της Ποπ" είναι γνωστή για τη συνεχή ανανέωση της εικόνας και της μουσικής της, τα πρωτοποριακά μουσικά της βίντεο, την εκκεντρική και αμφιλεγόμενη προσωπικότητά της καθώς και την χρήση πολιτικών, θρησκευτικών και σεξουαλικών συμβόλων στη δουλειά της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ