Παγιδευμένοι - Αλίκη Κακολύρη: Η ατίθαση τηλεοπτική κόρη του Λαγούτη αποκλειστικά στα Eirinika - '' Ο Πέτρος ξέρει πότε να μου δώσει ενέργεια, βοήθεια, σεβασμό, σιωπή''

Όλα όσα είπε για τους Παγιδευμένους, τον ρόλο της Δανάης και τον... Πέτρο Λαγούτη. 

Συνέντευξη στην Περιστέρα Αχμάκη

Οι Παγιδευμένοι του Ant1, είναι αδιαμφισβήτητα η σειρά - φαινόμενο της φετινής σεζόν. 

Μέχρι στιγμής τα επεισόδια που έχουν προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις. 

Να σημειώσουμε πως η σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο τούρκικο format «YARGI» των Kerem Catay και Sema Ergenekon.  Στην Τουρκία αυτή τη στιγμή προβάλλεται ο δεύτερος κύκλος, ο οποίος είναι συνταρακτικός. 

Δείτε εδώ: Παγιδευμένοι: Aυτό είναι το μέλλον της σειράς - Θα πάρει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν;

Η Ναταλία Πελέκα των Παγιδευμένων αποκλειστικά στο Eirinika.gr - ''Mου φαίνεται περίεργο που κάποιοι με αναγνωρίζουν στον δρόμο - Όταν είσαι ηθοποιός ζεις στα άκρα''

Η Αλίκη Κακολύρη, η οποία υποδύεται την Δανάη, τηλεοπτική κόρη του Πέτρου Λαγούτη,  μιλάει στο eirinika.gr για το ξεκίνημα στην τηλεόραση, τη μεγάλη αποδοχή από το κοινό, την συνεργασία της με τον σπουδαίο ηθοποιό και μας εξηγεί, τι την τράβηξε στην υποκριτική. 

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ

Η Alice, ένα κορίτσι με πάθος, όρεξη για δουλειά, πείσμα και άστρο, ανυπομονούσε να ξεκινήσει τα γυρίσματα με τους ''Παγιδευμένους'', έχει ένα κοινό με τον ρόλο της και θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με την Μαρία Πρωτόπαππα. Τέλος μας δίνει και ένα πολύ δυνατό spoiler. 

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη: 

Αρχικά, συγχαρητήρια για τον ρόλο σου στην σειρά "Παγιδευμένοι" του Αnt1. Πως βιώνεις την επιτυχία που κάνει; 

Χαίρομαι πολύ που εχει τέτοια απήχηση, μαρέσει να ακούω τους ανθρώπους να λένε, « εκει που νόμιζα οτι αυτός ηταν ο δολοφόνος, ανατροπή». Δεν υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον απο την ανατροπή.

Πως είναι να συνεργάζεσαι με τον Πέτρο Λαγούτη; Τον συμβουλεύεσαι στις σκηνές σας;

Ο Πέτρος ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο και έκανα για πρώτη φορά στη ζωή μου γύρισμα.  Σίγουρα θα θυμάμαι το άγχος και τον ενθουσιασμό που θα δούλευα μαζί του. Ο Πέτρος έχει τον τροπο του να με βοηθάει, ξέρει ακριβώς πότε να μου δώσει ενέργεια, βοήθεια, σεβασμό, σιωπή. Κάθε καθοδήγηση του ειναι πολύ διακριτική και ξεκάθαρα προς όφελος μου και για αυτο φυσικά βγαινει και αυτή η χημεία Πατέρα-Κόρης και στις σκηνές.

 

 

 

 

 

 

Τι είναι αυτό που σε τράβηξε στην υποκριτική; 

Δεν ήθελα να γίνω ποτέ ηθοποιός ώσπου μια αγαπημένη καθηγήτρια αγγλικών, μου έλεγε πως ειμαι πολύ εκφραστική και με παρότρυνε πολύ στο να μπώ στη θεατρική ομάδα, που θα πήγαινε το σχολείο μας στο Φεστιβάλ Εφηβικού θεάτρου στη Στέγη Γραμματων και τεχνών. Εκεί, γνώρισα τη Κατερίνα Σκουρλή και τον Βαγγέλη Κυριακού, άλα τα πρώτα ερεθίσματα και η έμπνευση ήρθαν επειδή λάτρεψα το τράπο που δούλευαν, εγώ έτσι νόμιζα οτι θα ειναι το να κάνω θέατρο παντού. Τελικά ήταν η δίκη τους ξεχωριστή μοναδικότητα. 

Πώς βλέπεις φέτος τα πράγματα στην τηλεόραση;

Επιτέλους, μετά απο τόσα χρόνια υπάρχει ενδιαφέρον στη τηλεόραση, μπορείς πολύ ευχάριστα να κάτσεις να κολλήσεις με μια καθημερινή σειρά,  όσο και με το Netflix. Χαίρομαι πολύ που σε αυτές τις δουλειές υπάρχουν όλο και περισσότεροι νέοι ηθοποιοί.

 

 

Είχες άγχος όταν σου πρότειναν τον ρόλο της  "Δανάης" στους "Παγιδευμένους"; 

Το αντίθετο, ανυπομονούσα να αρχίσω να δουλεύω τον ρόλο μου. Η Δαναη εμφανίστηκε λίγο αργότερα απο το ξεκίνημα της σειράς όποτε και τα γυρίσματα μου δεν ξεκίνησαν μαζι με τους άλλους, είχα τρομερή λαχτάρα. 

 Έχεις κοινά σημεία με τον ρόλο σου ; 

Ευτυχώς, το μόνο κοινό που έχω με τη Δανάη ειναι οτι ήμουν πολύ αντιδραστική στην εφηβεία μου, ήμουν αγρίμι πολύ δύσκολο παιδί, συχνά σκέφτομαι τι περνούσαν οι γονείς μου. Η Δανάη ειναι ενα απίστευτα ταλαιπωρημένο παιδί που για να επιβιώσει έφτιαξε ενα τεράστιο τοίχος απο το συναίσθημα της. 

 

 

Με ποιον/ποια  ονειρεύεσαι κάποια στιγμή να συνεργαστείς;

Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ ξανά, με την Μαρία Πρωτόπαππα που το 2017-2018 παίζαμε μαζι στον Αύγουστο σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Η Μαρία υποδυόταν τη μαμά μου Μπάρμπαρα, και εγώ την κόρη της Τζιν. Η σχέση που χτίσαμε εκείνη τη θεατρική σεζόν ήταν απο τα πιο ιδιαίτερα και ανθρώπινα κομμάτια που εχω γνωρίσει μέχρι τωρα. 

 

 

Μπορείς να μας δώσεις κάποιο spoiler για την σειρά αλλά και για το ''παρεάκι'' που έχει δημιουργηθεί;  

Επειδή φυσικά, «οποίος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες…το μόνο που θα πώ ειναι οτι στο παρεάκι θα εχουμε νεκρούς. 

Υπήρχε κάποια σκηνή που να σε δυσκόλεψε πολύ; Που να ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά;

Ναι, η σκηνή που η Δανάη βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα με τον Αντρέα και έπειτα μπαίνει ο Βλάσσης και του ανακοινώνει οτι ειναι κόρη του Αντρέα. Μισή ωρα πριν ξεκινήσουμε να γυρνάμε τη σκηνή έμαθα οτι πέθανε η αγαπημένη μου γιαγιά, ενώ  δεν επηρεάζομαι εύκολα, ένιωθα πως για πρώτη φορά, ήμουν χαμένη. Αυτή τη σκηνή θα τη θυμάμαι πολύ γλυκόπικρα , πρώτον γιατί με εξέπληξε ευχάριστα όταν προβλήθηκε και δεύτερον για το φορτίο που έφερα καθώς τη γυρνούσαμε. 

 

 

 

 

Που θα ήθελες να δεις την Δανάη να φτάνει; Στα τελευταία επεισόδια την βλέπουμε να παίρνει μια επικίνδυνη στροφή στην ζωή της. Πως θα ήθελες να εξελιχθεί ο ρόλος σου; 

Η Δανάη ειναι ενα σκοτεινό παιδί που ψάχνει απεγνωσμένα το φώς. Θέλω να τη δώ επιτέλους να βρίσκει αγάπη, ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Να  γίνει κυρίαρχος του εαυτού της και των επιλογών της, αλλά όχι απο τις συνήθειες και τα τραύματα της.  

 

 

Έχεις νιώσει ποτέ Παγιδευμένη; 

Νιώθω πιο παγιδευμένη απο ποτέ αλλα με ιντριγκάρει θετικά και κάπως ετσι αποφάσισα πρόσφατα να κάνω στροφή στη ζωή μου απο όσα με κρατούσαν πίσω. Ειναι πολύ δυύσκολο να ξε-παγίδευτείς, οι παγίδες και οι φυλακές μας πολλές φορές ειναι το βόλεμά μας, η ασφάλεια μας, και θέλει τρομερή δύναμη και κουράγιο να τις απαρνηθείς και να ξεφύγεις. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ