Χίλαρι Σουάνκ: Η γυμνή φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της - ''η καλύτερη στιγμή της ζωής μου''

Πρίν λίγο καιτό έφερε στον κόσμο ένα αγόρι και ένα κορίτσι!

H Χίλαρι Σουάνκ έγινε μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή τους, θέλησε να δείξει στο κοινό της μια ακόμα στιγμή από την εγκυμοσύνη της.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια ασπρόμαυρη, γυμνή φωτογραφία της, στην οποία όπως λέει στη λεζάντα της ανάρτησής της, βρίσκεται στην 27η εβδομάδα της κύησης.

Δείτε επίσης: Χίλαρι Σουάνκ: Η τρυφερή φωτογραφία με τα νεογέννητα δίδυμα – Ευχήθηκε «καλό Πάσχα από τον Παράδεισο»

«Μια από τις αγαπημένες μου στιγμές στον χρόνο, μένοντας έγκυος (δίπλα στο να έχω τα μωρά μου μαζί μου στον κόσμο και να γνωρίσω και να παντρευτώ τον άντρα μου ) ήμουν 27 1/2 εβδομάδων εδώ. », έγραψε η Χίλαρι Σουάνκ.

 

 

Όταν γέννησε δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο που την δείχνει να κρατά τα μωρά της κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα έγραψε στη λεζάντα: «Δεν ήταν εύκολο! Αλλά αγόρι(και κορίτσι!)άξιζε τον κόπο». Επίσης η νέα μαμά ευχήθηκε «Καλό Πάσχα!» στους 1,4 εκατ. ακολούθους της, ενώ επισήμανε ότι είναι μία «δημοσίευση από τον Παράδεισο».

Aμέσως μετά δέχθηκε αμέτρητα συγχαρητήρια και ευχές για τον ερχομό των διδύμων μεταξύ αυτών της Σάρον Στόουν (Sharon Stone), της Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ (Mariska Hargitay) και της σχεδιάστριας Κέλι Γουέρσθλερ (Kelly Wearstler).

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους η ταλαντούχα ηθοποιός ανακοίνωσε στο «Good Morning America» ότι η ίδια και ο σύζυγός της, επιχειρηματίας και παραγωγός ταινιών Φίλιπ Σνάιντερ (Philip Schneider) περιμένουν δίδυμα.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σ΄ ένα ραντεβού στα τυφλά που διοργανώθηκε από κοινούς φίλους τον Νοέμβριο του 2016. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, σε μία παραμυθένια τελετή στο δάσος του Santa Lucia Preserve, στην Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ