Ariana Grande: Οι φανς της ανησυχούν για την μεγάλη απώλεια των κιλών της - Τι απαντά η ίδια- ''Mην φρικάρετε''

Οι φανς της 29χρονης εξέφρασαν στα social media την ανησυχία τους για την υγεία της και την εμφάνισή της....

Ιδιαίτερα αδυνατισμένη εμφανίστηκε στο Λονδίνο η Αριάνα Γκράντε και ανησύχησε τους φανς της.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια, ήταν πάντα αδύνατη, αλλά τώρα φαίνεται πως έχει χάσει πάρα πολλά κιλά με τους θαυμαστές της να φοβούνται για την υγεία της. 

 

 

 

 

 

 

Η διάσημη ποπ σταρ, που συμμετέχει στην κινηματογραφική διασκευή του δημοφιλούς μιούζικαλ «Wicked», υποδυόμενη την Glinda, συναντήθηκε με την συμπρωταγωνίστριά της Σίνθια Ερίβο και μαζί έδωσαν το «παρόν» στη συναυλία του, επίσης, συμπρωταγωνιστή τους Τζεφ Γκόλντμπλουμ.

 

 

 

 

Η 29χρονη φορούσε ένα μαύρο σύνολο, το οποίο συνδύασε με ένα φουσκωτό, μακρύ, ροζ μπουφάν και λευκές μπότες και έκλεψε την παράσταση.

 

 

 

 

«Δεν αναγνωρίζω πια την Ariana, φαίνεται τόσο διαφορετική», «Ανησυχώ πολύ για την Ariana», «Ελπίζω να είναι υγιής», σχολίασαν κάποιοι θαυμαστές της για το αδύνατο σώμα της.

Κάποιοι άλλοι έσπευσαν να την υπερασπιστούν, υποστηρίζοντας πως η Αριάνα ήταν πάντοτε αδύνατη και δημοσίευσαν φωτογραφίες της από προηγούμενες εμφανίσεις.

 

 

Η Ariana Grande αποφάσισε να δώσει μια απάντηση, μέσω του TikTok, στις ανησυχίες των θαυμαστών της για το σώμα της, λέγοντάς τους ότι «υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για να δείχνεις υγιής και όμορφη».

«Νομίζω θα έπρεπε να είμαστε πιο ευγενικοί και να μη νιώθουμε τόσο βολικά να σχολιάζουμε τα σώματα των άλλων, ακόμα και αν κάποιος νομίζει πως λέει κάτι με καλή πρόθεση. Θα έπρεπε να σταματήσουμε να το κάνουμε αυτό. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να κάνεις ένα κομπλιμέντο ή να αδιαφορήσεις για κάτι που δε σου αρέσει. Πρέπει να κάνουμε ο ένας τον άλλο να νιώθει ασφαλής».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ