Πασχαλινή εκδρομή στη Σαντορίνη: 5 ημέρες/ 4 νύχτες - Περιηγηθείτε στα σοκάκια του νησιού και δείτε τις ομορφιές του τόπου!

Κλείστε εγκαίρως τα εισιτήρια σας...

Τα Manessis Travel έχουν να μας προτείνουν ένα υπέροχο ταξίδι!

Επισκεφθείτε ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων την περίοδο του Πάσχα. Δείτε το ηλιοβασίλεμα και περπατήστε ανάμεσα στα σοκάκια του νησιού! Ανακαλύψτε τις μοναδικές γεύσεις και τα κρασιά του τόπου.

Οι αναχωρήσεις είναι: 13, 14/4

Πληροφορίες πακέτου

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ
Μ. Πέμπτη: Αθήνα – Σαντορίνη - Αρχαιολογικός χώρος Ακρωτηρίου – Οινοποιείο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για Σαντορίνη. Άφιξη και αναχώρηση για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι και στην συνέχεια ξενάγηση σε γνωστό οινοποιείο του νησιού, όπου και θα δοκιμάσουμε τα μοναδικά κρασιά παραγωγής τους. Εγκατάσταση και τακτοποίηση στα ξενοδοχεία μας Splendour Resort 5* ή Maistros Village 5* ή Blue Suites 4 Keys 4* και το βραδάκι χρόνος ελεύθερος.

2η ΜΕΡΑ
Μ. Παρασκευή: Φηρά - Πύργος
Πλούσιο πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία - περιήγηση στο κέντρο του νησιού, τα Φηρά. Νωρίς το βράδυ μεταφορά στον παραδοσιακό οικισμό Πύργος, όπου θα παρακολουθήσουμε τη μοναδική περιφορά του Επιταφίου (μοναδική εμπειρία, καθώς όλο το χωριό φωτίζεται με τις φλόγες από τα φαναράκια). Χρόνος ελεύθερος και το βράδυ επιστροφή στα ξενοδοχείο μας.

3η ΜΕΡΑ
Μ. Σάββατο: Κρουαζιέρα Παλιά και Νέα Καμένη – Οία
Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση στις 09:30 για κρουαζιέρα στην Παλιά και Νέα Καμένη (10:30-13:30 / προαιρετικά – έξοδα ατομικά). Θα φτάσουμε στο ηφαίστειο με εκδρομικά καΐκια και θα δούμε τον κρατήρα του ηφαιστείου, από όπου βγαίνουν θειάφι και ζεστός αέρας. Μετέπειτα χρόνος ελεύθερος στα Φηρά και το απόγευμα επίσκεψη στη μοναδική Οία, όπου θα απολαύσουμε τις βόλτες μας στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και στα καλντερίμια του χωριού. Το ηλιοβασίλεμα θα μας μείνει αξέχαστο από το έντονο κόκκινο - πορτοκαλί χρώμα του ουρανού! Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Για την Ανάσταση, προτείνουμε επίσκεψη στην Μητρόπολη των Φηρών. Χρόνος για δείπνο με μαγειρίτσα (προαιρετικά – έξοδα ατομικά) και επιστροφή στα ξενοδοχείο μας.

4η ΜΕΡΑ
Κυριακή Πάσχα: Προφήτης Ηλίας – Πύργος – Εμπορείο - Περίσσα
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί εκδρομή, όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε τον Προφήτη Ηλία, τους παραδοσιακούς οικισμούς Πύργος και Εμπορείο και θα καταλήξουμε στην παραλία της Περίσσας, όπου θα έχουμε το Πασχαλινό μας γεύμα με οβελία (προαιρετικά – έξοδα ατομικά). Αργότερα επιστροφή στα ξενοδοχεία μας.

5η ΜΕΡΑ
Δευτέρα του Πάσχα: Φηρά - Αθήνα
Πρωινό στα ξενοδοχεία μας και χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ στα Φηρά μέχρι την ώρα της αναχώρησης μας για το αεροδρόμιο, όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής μας για την Αθήνα.

Πτήσεις µε Sky Express 5ήμερη εκδρομή(13-17/4):

Αθήνα – Σαντορίνη: 07:05 - 08:00 GQ340

Σαντορίνη – Αθήνα: 17:55 - 18:45 GQ353

Πτήσεις µε Sky Express 4ήμερη εκδρομή (14-17/4):

Αθήνα – Σαντορίνη: 07:05 - 07:55 GQ340

Σαντορίνη – Αθήνα: 18:15 - 19:05 GQ355

ή Πτήσεις µε Sky Express 4ήμερη εκδρομή (14-17/4):

Αθήνα – Σαντορίνη: 10:00 - 10:50 GQ342

Σαντορίνη – Αθήνα: 21:45 - 22:35 GQ357

Συνοπτικό πρόγραμμα 4ήμερης εκδρομής:

  • 1η μέρα - Μ. Παρασκευή: Αθήνα – Σαντορίνη - Πύργος
  • 2η μέρα - Μ. Σάββατο: Κρουαζιέρα Παλιά και Νέα Καμένη – Οία
  • 3η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Προφήτης Ηλίας – Πύργος – Εμπορείο - Περίσσα
  • 4η μέρα - Δευτέρα του Πάσχα: Φηρά – Αρχαιολογικός χώρος Ακρωτηρίου – Οινοποιείο - Αθήνα

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το ταξίδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ