Vera Wang: Φωτογραφίζεται στα 73 της και στέλνει μηνύματα σε όλες τις γυναίκες- Δείτε το πορτρέτο της χωρίς ίχνος ρυτίδας!

Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι 73 χρονών

Αγέραστη, χωρίς ίχνος ρυτίδας στο πρόσωπό της παραμένει η γκουρού της μόδας Vera Wang, παρόλο που είναι 73 ετών.

Η σχεδιάστρια μόδας με τα θρυλικά νυφικά, ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα νέο πορτρέτο προκειμένου να στηρίξει την Ημέρα της Γυναίκας.

 

 

 

 

 

 

Το νέο πορτρέτο της Vera Wanbg- Χωρίς ίχνος ρυτίδας
Τι κι αν είναι 73 ετών; Στο νέο αυτό πορτρέτο, στο οποίο ποζάρει φορώντας μαύρα ρούχα, δεν βλέπει κανείς ούτε μία ρυτίδα στο πρόσωπό της.

Το νέο πορτρέτο της Vera Wang με αφορμή της Ημέρα της Γυναίκας

«Τώρα περισσότερο από ποτέ… Ας αγκαλιάσουμε την ισότητα για όλους! Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη διαφορά και να γιορτάσουμε τη διαφορετικότητα, την ενσωμάτωση και την ισότητα!» έγραψε στη λεζάντα της. 

Διαβάστε ακόμη: Vera Wang: Όλα ροζ στο πάρτι γενεθλίων της, ακόμα & τα μαλλιά της - Έγινε 73, δείχνει 30 (φωτό)

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, η Vera Wang συμμετείχε επίσης σε ένα μήνυμα της Zales που εξυμνεί τις ισχυρές γυναίκες που εργάζονται στην εταιρεία και όχι μόνο.

Το συγκεκριμένο βίντεο, που μπορεί να βρει κανείς στο Instagram της Zales, παρουσιάζει τις γυναίκες της εταιρείας και εμπνέει την αγάπη, την ισότητα και τη διαφορετικότητα. Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης ένα εμπνευσμένο μήνυμα από την ίδια την Vera Wang.

 

 

Αδύνατον να πιστέψει κανείς πως είναι 73 ετών
Όσο για την ηλικία της, είναι κάτι που έχουν σχολιάσει πολλές φορές οι θαυμαστές της, καθώς θεωρούν αδιανόητο να δείχνει τόσο νέα παρά το γεγονός πως είναι πάνω από 70 ετών.

 

 

 

 

Μάλιστα, τον περασμένο Ιούνιο, η Vera Wang σόκαρε τους θαυμαστές της με την εμφάνισή της που αψηφά την ηλικία, καθώς έδειχνε απίστευτα νέα σε μια σειρά από στιγμιότυπα που τραβήχτηκαν στο πάρτι των 73ων γενεθλίων της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ