Τιμητικές διακρίσεις από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο - Επτά τιμητικά βραβεία σε επιχειρηματίες και στελέχη της αγοράς

Ποιοι βραβεύτηκαν....

Επτά τιμητικά βραβεία σε επιχειρηματίες και στελέχη της αγοράς με πολυετή παρουσία στις δραστηριότητες του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, τα οποία αποχώρησαν από τη Διοίκηση του φορέα με την εκπνοή του Δ.Σ. της περιόδου 2019 – 2022, απονεμήθηκαν κατά τη διάρκεια του Πρωτοχρονιάτικου δείπνου του Επιμελητηρίου, που πραγματοποιήθηκε προημερών, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ειδικότερα, βραβεία απονεμήθηκαν στον κ. Κωνσταντίνο Μαραγκό, Πρόεδρο και CEO της εταιρείας SKAMA, ο οποίος συνέβαλε με την ενεργό δράση του στην επίτευξη του έργου του Επιμελητηρίου επί 11 συναπτά έτη ως μέλος του Δ.Σ. και κατά τη θητεία του ως Πρόεδρος του Δ.Σ. τα έτη 2019 – 2022, καθώς και στον κ. Manfred Horn, ο οποίος συνέβαλε με τη δράση του επί 36 συναπτά έτη στο έργο του Επιμελητηρίου, από το 1984 έως το 2020. Οι κ.κ. Μαραγκός και Horn δεν είχαν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στην εκδήλωση για να παραλάβουν τα βραβεία τους.

2 : (από αριστερά) Γιώργος Πατεράκης, Αντιπρόεδρος Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Δημήτρης Γκατσώνης, Διευθύνων Σύμβουλος Aegean Motorway

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε και στον κ. Αθανάσιο Συριανό, Πρόεδρο της ΕΖΑ, ο οποίος συνεισέφερε στο έργο του Επιμελητηρίου επί 14 χρόνια ως Μέλος του Δ.Σ. και μέσω της επταετούς θητείας του ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Το βραβείο απένειμε ο Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Βασίλειος Γούναρης.

Βραβείο απονεμήθηκε επίσης στον κ. Δημήτριο Γκατσώνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Aegean Motorway, καθότι υπήρξε μέλος στο Δ.Σ. για 10 συναπτά έτη και συνεισέφερε στο έργο του Επιμελητηρίου ως Αντιπρόεδρος στο πλαίσιο της τριετούς θητείας του την περίοδο 2019 – 2022. Το βραβείο απένειμε ο Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Γεώργιος Πατεράκης.

3: (από αριστερά) Δημήτρης Αναγνωστάκης, Ταμίας του Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Θεοδώρα-Beatrice Αντωνίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος ΑNTOPACK

Για την προσφορά της ως Ταμίας του Δ.Σ. την περίοδο 2019 – 2022 βραβεύθηκε η κα Θεοδώρα-Beatrice Αντωνίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑNTOPACK, με τον κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, σημερινό Ταμία του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, να απονέμει την τιμητική πλακέτα.

Βραβείο απονεμήθηκε και στην κα Φιλίππα Μιχάλη, η οποία ως Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος, CEO της ΝΝ Hellas (από Απρίλιο 2023), συμμετείχε ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, την περίοδο 2018 – 2022. Το βραβείο παρέδωσε η κα Έλενα Καλλονά, μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

(από αριστερά) Έλενα Καλλονά, Μέλος Δ.Σ. Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φιλίππα Μιχάλη Διευθύνουσα Σύμβουλος Allianz Hellas (έως Δεκέμβριο 2022) – CEO NN Hellas (από Απρίλιο 2023)

Τέλος, βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Ιάκωβο Ανδρεανίδη, ο οποίος ως Πρόεδρος ΔΣ της Lidl Hellas (έως Δεκέμβριο 2021) διετέλεσε Μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου από το 2019 έως το 2021. Ο κ. Ανδρεανίδης δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί στην εκδήλωση για να παραλάβει το βραβείο του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ