Αντώνης Σρόιτερ: «Αν το σκεφτείς είμαι γαλαζοαίματος - Η οικογένειά μου ήταν αυλικοί του βασιλιά Όθωνα» (βίντεο)

Όσα είπε στην εκπομπή «Έλεος» της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος» της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, ήταν ο Αντώνης Σρόιτερ.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha μίλησε μεταξύ άλλων για το επώνυμό του με τον ίδιο να λέει χιουμοριστικά ότι: «Αν το σκεφτείς είμαι  γαλαζοαίματος»!  

«Το επίθετο Σρόιτερ είναι από παλιά γερμανική καταγωγή. Από μία σειρά Γερμανών που είχαν έρθει ως αυλικοί του βασιλιά Όθωνα. Τόσο πίσω. Οπότε αν το σκεφτείς είμαι γαλαζοαίματος. Βέβαια αυτοί τότε σφουγγάριζαν» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

 

Για το επάγγελμά του ότι: «δεν υπάρχει το “αρρωσταίνω”, παρά μόνο αν πεθαίνεις. Δεν υπάρχει σήμερα δεν είμαι καλά. Παρουσιαστής ειδήσεων που δεν έχει πάθει κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια είναι ήρωας. Περάσαμε από οικονομική κρίση, χρεοκοπία, πανδημία, πόλεμος και δεν ξέρω τι άλλο θα ξημερώσει, μόνο οι εξωγήινοι δεν έχουν έρθει».

Και συμπλήρωσε ακόμα:  «Στην Ελλάδα υπάρχουν λίγοι σταθμοί και λίγοι παρουσιαστές. Οι παρουσιαστές έχουν το καλό ότι είναι πάρα πολλά χρόνια για να είσαι τόσα χρόνια και να μην σε έχει ξεράσει όλο αυτό σημαίνει ότι κάτι κάνεις καλά. Είναι χαζό να πεις ότι είναι άχρηστοι παρουσιαστές που είναι στην TV εδώ και 20 χρόνια».

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε άλλο σημείο είπε:  «Δεν είμαι αυτός ο τύπος που θα με σπρώξεις και θα με κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά 9 στις 10 περιπτώσεις είμαι πάρα πολύ ήρεμος. Είναι το ύφασμα τέτοιο, ότι πάμε να κάνουμε μια δουλειά και τσακωνόμαστε αργότερα. Μετά βαριέμαι συνήθως να τσακωθώ, οπότε περνάει αυτό. Τους βαριέμαι πολύ τους τσακωμούς, ούτε στην προσωπική μου ζωή τσακώνομαι. Είναι το τέρας της αδιαφορίας, αυτός που δεν μιλάει. Νομίζω πως ο άνδρας στους καβγάδες, όσο λιγότερο μιλάει, τόσο περισσότερα κερδίζει». 

 

 

Για την σύζυγό του Ιωάννα Μπούκη ανέφερε:  «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 11 χρόνια, έχουν περάσει απ΄όλες οι στιγμές. Στις έντονες στιγμές, αλλάζω δωμάτιο, αλλάζω όροφο και στην τρίτη αλλάζω σπίτι, θα βγω βόλτα. Δεν είναι θέμα ψυχραιμίας, ειναι αυτοσυντήρησης. Εκείνη όμως γίνεται χειρότερα».

 

 

Ακόμα ρωτήθηκε για τον σύντομο γάμο του με την Δήμητρα Αιγινίτη.  «Fast track. Ήταν τέσσερις μήνες γάμου και πολλά χρόνια σχέσης. Δεν είναι ότι ξύπνησα ένα πρωί και κάναμε όλο αυτό. Δεν ξέρω αν ο γάμος χαλάει τις σχέσεις, αλλά τις δοκιμάζει και τα παιδιά ακόμα περισσότερο, αλλά από την άλλη τα παιδιά είναι η ουσία μιας σχέσης και γάμου.

 

 

Από εκεί και πέρα έχω δοκιμάσει ανύπαντρος, έχω δοκιμάσει και παντρεμένος και χωρισμένος. Νομίζω ότι το παντρεμένος με παιδιά είναι μια χαρά… Δεν προλαβαίνω να πω να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο» είπε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ