Αχ Νταϊάνα, viral και μετά θάνατον! Το βιντεάκι από παπαράτσι που την δείχνει fit & πανέμορφη - πηγαίνει στηn γυμναστική της

Με απίστευτο ποδηλατικό κολάν...

H Πριγκίπισσα Νταϊάνα πήγαινε συχνά στο γυμναστήριο και προπονούταν. Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο tiktok φαίνεται η πριγκίπισσα της Ουαλίας με ποδηλατικό κολάν και φούτερ, να βγαίνει από το αμάξι της και να τρέχει αφού οι παπαράτσι την κυνηγούν! 

Ο λογαριασμός που ανάρτησε το βίντεο έγραψε στη λεζάντα πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα παρενοχλείται από παπαράτσι στα 33α γενέθλιά της! 

Δεν είναι μάλιστα λίγες φορές που η ''πριγκίπισσα  του λαού'' έδειχνε τη δυσαρέσκειά της, αφού οι παπαράτσι την ακολουθούσαν πάντα και παντού.

 

@1ladyydianawales Princess Diana gets harassed by paparazzi on her 33rd birthday #princessdiana #fyp #viral ♬ original sound - Lady Diana

 

Το 1993 ένας ιδιοκτήτης γυμναστηρίου έβαλε κρυφά κάμερες και την φωτογράφισε την ώρα που η ίδια έκανε τις ασκήσεις της.

Ο άνδρας πούλησε τις φωτογραφίες στον Τύπο και υπερασπίστηκε τις πράξεις του λέγοντας πως όλοι θα έκαναν το ίδιο πράγμα.

'Όπως θα δείτε στο βίντεο, η Νταϊάνα βγαίνει από το αυτοκίνητο με πλάτη,  για να μην μπορέσουν να τραβήξουν το πρόσωπό της. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ