Ο Μάθιου Πέρι περιγράφει την ημέρα που παραλίγο να πεθάνει: "Η καρδιά μου σταμάτησε για 5 λεπτά - έσπασαν 8 πλευρά για να με επαναφέρουν''

Ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»  αναγκάστηκε να εγκαταλείψει έναν σπουδαίο ρόλο στην ταινία του 2021 «Don't Look Up.

 

Ο Μάθιου Πέρι ανυπομονούσε να γυρίσει σκηνές μαζί με την θρυλική ηθοποιό Μέριλ Στριπ στην ταινία του Netflix "Don't Look Up" το 2020, αλλά αντ' αυτού βρέθηκε σε ένα κρύο δωμάτιο νοσοκομείου.

 

 

 

Δείτε επίσης: Matthew Perry: «Ξόδεψα 9 εκατ δολάρια προσπαθώντας να απεξαρτηθώ» - Ξεκίνησε να πίνει όταν ήταν μόλις 14 ετών

Ο πρωταγωνιστής του "Friends" αφηγήθηκε στην εκπομπή "The Late Show with Stephen Colbert" στις 1/11,  πώς παραλίγο να πεθάνει, ενώ βρισκόταν στην τελευταία του θεραπεία για ένα πρόβλημα εθισμού που τον ταλαιπωρούσε επί δεκαετίες.

 

"Μου έκαναν τεχνητή αναπνοή και ο τύπος που μου έσωσε τη ζωή έσπασε οκτώ πλευρά στη διαδικασία", είπε ο αγαπημένος σε όλους ''Tσάντλερ''.

Ο 53χρονος Perry έγραψε στο νέο του βιβλίο, "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing", ότι εκείνη την εποχή βρισκόταν σε κέντρο αποτοξίνωσης στην Ελβετία και έμεινε ξύπνιος όλη τη νύχτα παίρνοντας υδροκωδόνη πριν από μια επέμβαση κατά την οποία του χορηγήθηκε ένα άλλο φάρμακο, σύμφωνα με το Rolling Stone.

 

 

 

 

Ο Πέρι είπε στον Κόλμπερτ ότι του χορηγήθηκε προποφόλη, το οποίο είναι το ισχυρό φάρμακο που σκότωσε τον Μάικλ Τζάκσον το 2009 και χρησιμοποιείται συνήθως για αναισθησία.

"Και η καρδιά μου σταμάτησε για πέντε λεπτά", είπε.

Ο Colbert τον ρώτησε αν αυτό σήμαινε ότι ήταν νομικά νεκρός για πέντε λεπτά, σύμφωνα με το today

 

"Όχι, δεν έπαθα ανακοπή, αλλά η καρδιά μου σταμάτησε για πέντε λεπτά", είπε ο Perry.

Ο Perry είπε στον Colbert ότι ξύπνησε σε διαφορετικό νοσοκομείο 10 ώρες αργότερα.

Ο πόνος από το περιστατικό σήμαινε ότι δεν θα ήταν σε θέση να παίξει μαζί με τη Στριπ στην ταινία "Don't Look Up", η οποία κυκλοφόρησε πέρυσι και κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης μιας για καλύτερη ταινία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ