Κολωνός: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την διαρροή της κατάθεσης της 12χρονης & φωτογραφικού υλικού

Ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριξε ότι έχει στο κινητό του φωτογραφίες της 12χρονης στον Κολωνό.

Με ερευνώμενα αδικήματα την διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων αλλά και την παραβίαση δικαστικού απορρήτου, ξεκινά κατεπείγουσα ποινική έρευνα η Εισαγγελία, με αφορμή φερόμενη διακίνηση υλικού από την δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αντικείμενο να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αδικήματα που αφορούν διακίνηση φωτογραφιών ή άλλου οπτικού υλικού που περιλαμβάνονται στην δικογραφία για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του παιδιού.

 

Δείτε επίσης:Κολωνός: Σοκ με τις δηλώσεις του δικηγόρου του 33χρονου - ''Ήταν ανεπτυγμένη η 12χρονη'' (βίντεο)

Αφορμή για την εισαγγελική παρέμβαση αποτέλεσαν τα λεγόμενα παρουσιαστή τηλεοπτικής εκπομπής από τα οποία προκύπτει ότι είχε σαφή γνώση οπτικού υλικού που αποτελεί πειστήριο και αφορά την υπόθεση.

Η εντολή του κ. Ελευθεριάνου είναι με ταχείς ρυθμούς να διερευνηθεί αν πράγματι έχει διακινηθεί ευαίσθητο υλικό της δικογραφίας και εφόσον επιβεβαιωθεί να εξακριβωθεί ποιοι είναι οι υπαίτιοι για τη διαρροή ώστε να αποδοθούν σε βάρος τους ποινικές ευθύνες για τα αδικήματα που αφορά η έρευνα.

Γιωργος Λιάγκας: "βλέπω τις φωτογραφίες στο κινητό μου"

"Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία, δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα, φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου.

 

 

Φαίνεται και κάμερα και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο", είχε πει στον εκπομπή της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ