Η κηδεία ενώνει ξανά τα «μαύρα πρόβατα» του Μπάκιγχαμ: Ο πρίγκιπας Χάρι τα «ξαναβρίσκει» με τον αδελφό του, ο πρίγκιπας Άντριου επανεμφανίζεται

Ο Κάρολος θέλει να κρατήσει μακριά από το παλάτι την αρνητική δημοσιότητα 

 

Για μια στιγμή ήταν σαν να γύρισε πίσω το ρολόι. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ περπατούσε δίπλα στον αδελφό του πρίγκιπα Χάρη και το καρέ συμπλήρωναν οι σύζυγοι τους, Κέιτ και Μέγκαν, αντίστοιχα, κομψές και θλιμμένες ντυμένες στα μαύρα.

Ήταν λες και ο στενός αδελφικός δεσμός, που έδενε αυτά τα δύο αγόρια στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, εμφανίστηκε ξανά προσφέροντας δύναμη σε έναν λαό που έχασε τη βασίλισσα του, τη βασίλισσα Ελισάβετ και την οικονομική του ασφάλεια μετά το Brexit, σε διάστημα μόλις μερικών ετών.

Όπως γράφει σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, ναι, η κοινή τους εμφάνιση έδειχνε σε σημεία αμήχανη και οι ίδιοι αγχωμένοι στην διαδρομή για να καταθέσουν λουλούδια στο κάστρο Ουίνδσορ, ήταν όμως η αγάπη που έμοιαζε να παίρνει κεφάλι και να παρηγορεί τις καρδιές όλων όσους τους έβλεπαν.

Κυρίως του πατέρα τους, Κάρολου, που θέλει από τη θέση του βασιλιά πια, να ενώσει την οικογένεια ξανά και να κρατήσει μακριά τα αρνητικά δημοσιεύματα, που τόσο καιρό τώρα ρίχνουν λάσπη στο Μπάκιγχαμ με αφορμή τη φυγή του Χάρι και της Μέγκαν στις ΗΠΑ.

Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι και ο πρίγκιπας Άντριου θα είχε ανάλογη καλή μεταχείριση, εκτός από την εμφάνιση του στην κηδεία της μητέρας του στις 19 Σεπτεμβρίου, θα κρατηθεί μακριά από το παλάτι, με διαταγή του Κάρολου.

Τουλάχιστον αυτό γράφει το Fox News, τονίζοντας ότι η κατηγορία για βιασμό ανήλικης που του αποδόθηκε, στο πλαίσιο του σκανδάλου του παιδεραστή μεγιστάνα χρηματιστή, Τζέφρι Επστάιν, έφερε σε τόσο δύσκολη θέση τη βασιλική οικογένεια που είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσπεραστεί και να ξεχαστεί.

Στο μεταξύ η Μέγκαν φαίνεται ότι αρέσει στους Βρετανούς. Αυτό αποδεικνύει η θερμή υποδοχή που έτυχε από το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το παλάτι, που θύμισε σε πολλούς εποχές Νταιάνα, τότε που το πλήθος παραληρούσε σε κάθε πέρασμά της. Και κάπως έτσι ξεχάστηκε η διαρροή της Daily Mail, ότι ο Κάρολος είχε ζητήσει από τη Μέγκαν να πάει στο Μπαλμόραλ, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Πέμπτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ