Διαζύγιο βόμβα: Η Emily Ratajkowski χωρίζει με τον Sebastian που φέρεται να την απατά συστηματικά - ο γάμος & το ενός έτους μωράκι (φωτό)

«Ναι την απάτησε. Είναι σιχαμένος» 

Η Emily Ratajkowski σχεδιάζει να χωρίσει από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, αφού εκείνος φέρεται να την απάτησε, επιβεβαιώνει αποκλειστικά στο Page Six πηγή προσκείμενη στην 31χρονη.

Όπως ανέφερε η πηγή στο αμερικανικό Μέσο ο Sebastian την απατά συστηματικά! «Ναι την απάτησε. Είναι σιχαμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Φωτό: Instagram

Πάντως όπως διαβάζουμε στο σχετικό δημοσίευμα το μοντέλο δεν φαίνεται να έχει καταθέσει ακόμα αίτηση διαζυγίου. Παράλληλα οι εκπρόσωποι των Ratajkowski και McClard δεν απάντησαν αμέσως τα αιτήματα του Page Six για σχολιασμό.

Φωτό: Instagram

Οι φήμες για τον χωρισμό πυροδοτήθηκαν την περασμένη Πέμπτη, όταν η Emarata εμφανίστηκε χωρίς την βέρα της. 

Η συγγραφέας του  «My Body» και ο παραγωγός ταινιών, που έχουν μαζί ένα γιο ενός έτους, τον Sylvester, παντρεύτηκαν σε μια τελετή στο δικαστήριο τον Φεβρουάριο του 2018, αφού είχαν κάνει γνωστή την σχέση τους μόλις δύο εβδομάδες πριν.  Τότε η Ratajkowski είχε γράψει σε ανάρτησή της: «Έχω μια έκπληξη. Παντρεύτηκα σήμερα».

Το ζεύγος καλωσόρισε τον γιο του τον Μάρτιο του 2021, αφού η Emily είχε κάνει γνωστή την εγκυμοσύνη της, μέσα από ένα βίντεο της Vogue, το οποίο και σκηνοθέτησε η Lena Dunham.

Η ίδια είχε πει ότι εκείνη και ο 41χρονος άντρας της δεν ήθελαν να μάθουν το φύλο του μωρού τους, επειδή ήθελαν να είναι στο χέρι του παιδιού να αποφασίσει με ποιο (σ.σ. φύλο) θα ταυτιστεί.

«Θέλουμε να πούμε οτι δεν θα μάθουμε το φύλο του παιδιού μας μέχρι να γίνει 18 ετών, οπότε και θα μας το ανακοινώσει» είχε γράψει σε σχετικό κείμενο στην Vogue.

Η Ratajkowski άρχισε βέβαια να αναφέρεται στον Sylvester ως «γιο» της, ενώ μέσα από το Instagram μοιράστηκε με τους 29.4 εκατομμύρια followers της, φωτογραφίες τόσο από την εγκυμοσύνη, όσο και από τον τοκετό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ