Harry - Meghan: Ιδού η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα τους- Αγκαλιά με τον Archie που μεγάλωσε πολύ! (φωτό)

Η όμορφη οικογένεια εύχεται "Καλά Χριστουγέννα" με μία κάρτα που μοιάζει με ζωγραφιά!

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του... έκπτωτου πριγκιπικού ζεύγους, Harry και Meghan, μαζί με τον γιο τους, Archie.

 

 

Ο μικρότερος γιος του Καρόλου και της Diana και η Αμερικανίδα σύζυγός του, μετά το "διαζύγιο" από την βασιλική οικογένεια της Μ. Βρετανίας, ζουν μόνιμα στην Αμερική, έχοντας δημιουργήσει τη δική τους εταιρεία παραγωγής.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Latinx Now! (@latinxnow)

 

Η φιλανθρωπική οργάνωση Mayhew, που εργάζεται για τη βελτίωση της ζωής των σκύλων, των γατών και των ανθρώπων στις τοπικές κοινότητες - τόσο στο Λονδίνο όσο και διεθνώς, έδωσε στη δημοσιότητα την χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mayhew ?? (@themayhew)

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που λάβαμε χριστουγεννιάτικες ευχές, από την υποστηρίκτριά μας, Δούκισσα του Sussex» γράφει η εν λόγω ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του ιδρύματος στο instagram. 

 

 

«Ο Δούκας και η Δούκισσα έκαναν παράλληλα και μία δωρεά, ώστε να μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των σκύλων, των γάτων και των ανθρώπων, στην κοινότητά μας. Από όλους εμάς στο Mayhew, δίποδους και τετράποδους, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και "Καλά Χριστούγεννα"». 

 

 

Όπως βλέπουμε στην κάρτα αυτή που μοιάζει με ζωγραφιά, ο Harry και η Meghan ποζάρουν μαζί με τον μονάκριβο γιο τους, Archie, που έχει μεγαλώσει πολύ και τα δύο σκυλιά τους, σε ένα ειδυλλιακό χριστουγεννιάτικο σκηνικό!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, την φωτογραφία που στη συνέχεια έγινε αυτή η όμορφη χριστουγεννιάτικη κάρτα, τράβηξε η μητέρα της Meghan, Doria, στον κήπο του σπιτιού της οικογένειας στο Montecito της California.

Εκείνος, δε, που επέλεξε το μικρό χριστουγεννιάτικο δεντράκι, το οποίο μετά τις γιορτές θα φυτευτεί στον κήπο τους, όπως και το υπόλοιπο ντεκόρ της φωτογράφισης, ήταν ο 1,5 έτους γιος του ζευγαριού, Archie. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ