Η δημιουργός του συγκλονιστικού νυφικού της Meghan Markle εγκατέλειψε τον οίκο Givenchy

Ήταν η πρώτη γυναίκα στα ηνία του οίκου από τη χρονιά που ιδρύθηκε το 1952

Η Clare Waight Keller, η οποία σχεδίασε το νυφικό της Meghan Markle το 2018, εγκατέλειψε τη θέση της ως καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy. Η βρετανή σχεδιάστρια αποχωρεί από τον οίκο μετά από τριετή σύμβαση. Η Keller ήταν η πρώτη γυναίκα στα ηνία του οίκου από τότε που ιδρύθηκε το 1952.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How long it seems now - just 2018 - since Meghan Markle married Prince Harry in a Givenchy gown by Clare Waight Keller. Now Meghan, Duchess of Sussex, has left with Harry to Los Angeles and Givenchy’s designer has left the French company this week.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suzy Menkes (@suzymenkesvogue) στις

 

“Το ότι επικεντρώθηκα σε έναν κόσμο βασισμένο στην Υψηλή Ραπτική ήταν ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της επαγγελματικής μου πορείας” δήλωσε η σχεδιάστρια με την ανακοίνωση της αποχώρησής της. “Έζησα τόσο μοναδικές στιγμές στα ατελιέ του Givenchy με την εκπληκτική ομάδα του οίκου.

 

Το ταλέντο αλλά και η αφοσίωση αυτών των ανθρώπων θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους αυτούς τους ήρωες και τις ηρωίδες που βρίσκονται στα παρασκήνια, για τη συνεισφορά τους.”

 

Με την Chloe στο βιογραφικό της, η θέση της στον οίκο Givenchy, εδραίωσε την Waight Keller ως μία από τις κορυφαίες σχεδιάστριες της βιομηχανίας. Από τη δημιουργία του νυφικού φορέματος της Markle για τον βασιλικό γάμο της με τον πρίγκιπα Ηarry μέχρι τα φρέσκα πρόσωπα που έφερε στον οίκο όπως η Ariana Grande, η Waight Keller επέκτεινε την νεανική ενέργεια του οίκου, συνεχίζοντας το έργο του προηγούμενου καλλιτεχνικού διευθυντή, Ricardo Tisci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magic moment for Clare Waight Keller of Givenchy as she won the British Fashion Award in 2018, presented by Meghan, Duchess of Sussex, pregnant with baby son Archie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suzy Menkes (@suzymenkesvogue) στις

 

Προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία δήλωση σχετικά με τα σχέδιά της για την επόμενη μέρα, ενώ ούτε και για τον Givenchy έχει ακουστεί ποιος θα είναι αυτός που θα τη διαδεχτεί. Ωστόσο, η αποχώρηση της συνέβη λίγο καιρό αφότου άφησε τα βασιλικά της καθήκοντα η Meghan Markle.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ