O γάμος του μεγιστάνα με Andrea Bocelli & Mariah Carey: Ο CEO του Pretty Little Things παντρεύτηκε την καλλονή Nada – 4ημερο γλέντι με Naomi Campbell & Τessa Thomson (φωτό & βίντεο)

Ο πιο μαγικός γάμος!

O 36χρονος ιδρυτής fashion brand Pretty Little Thing Umar Kamani παντρεύτηκε την αγαπημένη του Nada Kamani.

Η τελετή ήταν το κάτι άλλο, πράγμα λογικό, αφού κόστισε 20 εκατ. λίρες και οι εορταστικές εκδηλώσεις διήρκησαν 4 ολόκληρες ημέρες.

Ο  CEO του γνωστού fashion brand και το 31χρονο μοντέλο Nada ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε δύο τελετές στη Νότια Γαλλία μετά από μια παραμυθένια πρόταση που έγινε τον Αύγουστο του 2021.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Grand Allée στο πολυτελές ξενοδοχείο και ήταν παραμυθένια.

Το Grand Allée φιλοξένησε ένα πλήθος από διασημότητες και περιλάμβανε μουσικές παραστάσεις από τη Μαράια Κάρεϊ και τον Αντρέα Μποτσέλι.

Οι καλεσμένοι

Ο Umar και η Nada γιόρτασαν ξανά το Σάββατο με μια παραδοσιακή ινδική τελετή. 

Ένα λευκό πάρτι για το καλωσόρισμα των καλεσμένων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, με ένα χαλαρό μπάρμπεκιου την Κυριακή να τελειώνει την τετραήμερη extragavanza.

Εκεί ήταν όλοι διάσημοι φίλοι τους!

Από το supermodel Naomi Campbell έως την ηθοποιό Tessa Thompson, τον κωμικό Russell Peters, την τραγουδίστρια Christina Milian, τον αρχισυντάκτη της Vogue Arabia Manuel Arnaut και τον CEO του Red Sea Film Festival Foundation, Mohammed Al Turki.

instagram

To supermodel δεν θα μπορούσε να μην κλέψει τις παραστάσεις με ένα ροδακινί off shoulder φόρεμα με κορσέ, διαφανή μανίκια και μια κεντημένη φούστα.

Η νύφη, η Nada φαινόταν λαμπερή με ένα φόρεμα Dior σχεδιασμένο από τη Maria Grazia Chiuri, το οποίο είχε μια εντυπωσιακή ουρά και μανίκια με κάπα.

Ο γαμπρός ήταν και αυτός πολύ κομψός καθώς περίμενε κάτω από ένα παραθαλάσσιο κιόσκι με ένα κλασικό σμόκιν Tom Ford 4.300 λιρών και ρολόι Patek Philippe 730.000 λιρών.

Όλα «έδεναν» αρμονικά, ειδικά όταν ο σπουδαίος τενόρος Αντρέα Μποτσέλι ερμήνευσε ένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια του «The Prayer» και η Nada περπατούσε στον διάδρομο ενώ μια ορχήστρα τον συνόδευσε.

Το ζευγάρι προσέλαβε διοργανωτές εκδηλώσεων Banana Split για να ζωντανέψει τον χώρο των ονείρων τους.

 Ήθελαν έναν λευκό γάμο σε δυτικό στυλ και έναν ινδικό γάμο.

Το λαμπερό ζευγάρι

Μετά τη μαγική, παραμυθένια και ρομαντική τελετή στο ύπαιθρο, οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα κομψό, old-fashioned δείπνο πριν από το έξαλλο afterparty, το οποίο περιελάμβανε μια ξεχωριστή παράσταση έκπληξη από την Μαράια Κάρεϊ.

Μια εκπληκτική επίδειξη πυροτεχνημάτων φώτισε τον ουρανό και ήταν το αποκορύφωμα της βραδιάς για τους καλεσμένους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ