Σοκαρισμένος ο Κώστας Βουτσάς από το θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ: "Πω, πω ,η πρώτη μου γυναίκα -Δεν μπορώ να μιλήσω" (βίντεο)

Δεν μπορούσε να το πιστέψει

Ο θάνατος της Έρρικας Μπρόγιερ σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο . Η διάσημη χορεύτρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια , έφυγε σήμερα από τη ζωή ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Στην ταινία «Τα 201 καναρίνια»  η Έρρικα Μπρόγιερ γνώρισε  τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά. Έπειτα από δύο χρόνια παντρεύτηκαν και απέκτησαν την κόρη τους, Σάντρα

Ο Κώστας Βουτσάς ενημερώθηκε για την είδηση του θανάτου της, αμέσως μετά το τέλος της παιδικής παράστασης που πρωταγωνιστεί, μπροστά στην κάμερα της εκπομπής “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”.

Ο διάσημος ηθοποιός έπαθε σοκ μόλις άκουσε την δυσάρεστη είδηση. “Ήμουν στην παράσταση και δεν το ήξερα. Το μαθαίνω τώρα που βγήκα έξω. Έφυγε ε;” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βουτσάς.

“Ήξερα ότι είχε προβλήματα υγείας, πήγε στο νοσοκομείο και “πήγε” από καρκίνο. Ο Θεός να την συγχωρέσει την Έρρικα. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι και τώρα που δεν είμαστε μαζί.

Ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε ότι με την Έρρικα Μπρόγιερ είχε ζήσει μια όμορφη ζωή και ότι εξακολουθούσαν να είναι πολύ αγαπημένοι μέχρι τώρα.

Πω, πω, πω η πρώτη μου γυναίκα” ήταν τα λόγια του αγαπημένου ηθοποιού. Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα.

Η γλυκούλα μου… Πω πω πω, δεν μπορώ να μιλήσω παιδιά, στενοχωρέθηκα πολύ,  Θα πάρω τηλέφωνο τώρα την κόρη μου να δω τι γίνεται…” κατέληξε συγκινημένος ο Κώστας Βουτσάς.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ