Μαρίνα Σάττι: Ποιο brand θα την «ντύσει» για την μεγάλη ημέρα του τελικού – 500 ευρώ είναι το κόστος της μωβ ιριδίζουσας ballon φούστας (φωτό & βίντεο)

Πολύ stylish επιλογή!

Η Μαρίνα Σάττι οδήγησε χθες στον Ημιτελικό Β’ την ελληνική συμμετοχή στο τελικό, με μία εκρηκτική εμφάνιση που άφησε όλους άναυδους.

Εκτός από το ταλέντο και την ενέργειά της, η τραγουδίστρια έχει κερδίσει τα βλέμματα και με τις στιλιστικές της επιλογές για τον διαγωνισμό.

Πολλά έχουν γραφτεί για το look της Μαρίνας Σάττι, μια εντυπωσιακή δημιουργία του γερμανικού luxurious brand ονόματι Ottolinger.

Πιο συγκεκριμένα, το outfit απαρτίζεται από ένα ροζ ανοιχτό κορμάκι με σέξι κοψίματα και από μία μοβ μεταλλιζέ, ιριδίζουσα balloon φούστα.

Το πρωτοποριακό brand Ottolinger πρωτοεμφανίστηκε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι το 2019. Σε προηγούμενες επιδείξεις έχουν παρουσιάσει γκράφιτι, κρεβάτια για την πρώτη σειρά και χτυπητή techno, όλα ως σκηνικό για την πασαρέλα χωρίς αποκλεισμούς και τα αποδομημένα, εμπνευσμένα από την επιστημονική φαντασία ρούχα της μάρκας.

Την υπέροχη αυτή δημιουργία του Ottolinger θα συνδυάσει η τραγουδίστρια με μπότες κόστους 1.574 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Εκθαμβωτική η Νο1 μας Έλενα Παπαρίζου στην Eurovision: Με Vrettos Vrettakos gold & blue set – Τα ολόισια χρυσαφένια μαλλιά νεράιδας (φωτό & βίντεο)

Η φούστα κοστίζει 500 ευρώ.

Σήμερα τα ρούχα τους τα φοράνε, μεταξύ άλλων,  Kylie Jenner, Gigi Hadid, Cardi B και φυσικά η Μαρίνα Σάττι.

«Για μένα, η μόδα είναι ένα εργαλείο έκφρασης. Δε με νοιάζει πόσο κοστίζει ένα ρούχο, αρκεί να με κάνει να νιώθω καλά και να ταιριάζει στο μήνυμα που θέλω να στείλω», είχε δηλώσει πρόσφατα η δημοφιλής καλλιτέχνης για την επιλογή των ρούχων της.

Η Σάττι τονίζει ότι η Eurovision είναι μια διοργάνωση με μεγάλη προβολή και θέλει να εμφανιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: «Είναι σημαντικό για μένα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα με στυλ και κομψότητα. Πιστεύω ότι τα ρούχα μου αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά μου και την αγάπη μου για τη μουσική».

Τέλος, η τραγουδίστρια αποδεικνύει ότι είναι δυνατόν να ντύνεσαι όμορφα και με στυλ, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις μια μικρή περιουσία. Ταυτόχρονα, θέτει στο επίκεντρο την ηθική διάσταση της μόδας, υπενθυμίζοντάς μας ότι η μόδα μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από απλά ρούχα.

Διαβάστε ακόμα: Μαρίνα Σάττι: «Έστειλε» το «ZARI» τελικό – Το X αποθέωσε την συγκλονιστική της εμφάνιση - «Τι έκανες Μαρίνα στην Ευρώπη; Θραύση!» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ