Τραγωδία στο Ιράν: Συνετρίβη αεροσκάφος με περισσότερους από 50 επιβάτες

Η τραγική αυτή είδηση έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο νοτιοδυτικό Ιράν

Σύμφωνα με τα Ιρανικά μέσα ενημέρωσης, ένα Ιρανικό αεροσκάφος που εκτελούσε εσωτερική πτήση με περισσότερους από 50 επιβάτες συνετρίβη πριν από λίγη ώρα.

Το αεροπλάνο που πραγματοποιούσε την πτήση μεταξύ της Τεχεράνης και της πόλης Γιασούζ, "συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ και όλες οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών είναι σε συναγερμό", μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων Isna και Fars επικαλούμενα τον Πιρχοσέιν Κοολοβάντ, τον επικεφαλής της εθνικής υπηρεσίας πρώτων βοηθειών. Το Σεμιρόμ βρίσκεται 80 χιλιόμετρα βόρεια της Γιασούτζ, πρωτεύουσας της νοτιοδυτικής επαρχίας Κογκίλουγιε και Μπογέρ Αχμάντ. Η τηλεόραση του Ιράν Press TV υποστηρίζει ότι ο αριθμός των επιβατών ήταν 66.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, πρόκειται για ένα ATR 72 που ανήκει σε γαλλο-ιταλική εταιρεία που πραγματοποιούσε περιφερειακές πτήσεις. Το συγκεκριμένο μοντέλο, που ξεκίνησε να κατασκευάζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’80, ήταν νέο στις ιρανικές αερογραμμές

Το αεροσκάος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγα λεπτά μετά την απογείωση, ενώ το σημείο της συντριβής είναι εξαιρετικά δύσβατο.

"Επειτα από έρευνες στην περιοχή όπου συνετρίβη το αεροσκάφος ενημερωθήκαμε ότι όλοι όσοι επέβαιναν σε αυτό έχασαν τη ζωή τους", δήλωσε αργότερα ο Μοχαμάντ Ταμπαταμπάι στην κρατική τηλεόραση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ