Κασιδόκωστας - Λάτσης & Ντούγκας πάνε για άλλα: Νέα ταινία με αδίστακτο μεγιστάνα και γυναίκες κατασκόπους

Η εταιρία παραγωγής τους συνεργάζεται με την Warner Bros. για ένα νέο δυνατό θρίλερ αδρεναλίνης.

Η 1821 Pictures συνεργάζεται με τον αμερικανικό κολοσσό για την παραγωγή του ‘’Bombshell’’, μιας ταινίας δράσης  βασισμένης σε πρωτότυπη ιδέα του Τέρυ Ντούγκας και σε σενάριο Dave Matillo.

Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η Alexandra Milchan, η παραγωγός του ‘’Ο λύκος της Wall Street’’ και την επίβλεψη από πλευράς Warner Bros η Julia Spiro.

Η ταινία επικεντρώνεται στο «Bombshell», ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα το οποίο στρατολογεί τις πιο δημοφιλείς γυναικείες προσωπικότητες και τις εκπαιδεύει ως κατασκόπους. Το πρόγραμμα αυτό είναι η μοναδική ελπίδα για να σταματήσουν τα σχέδια ενός αδίστακτου μεγιστάνα δισεκατομμυριούχου, ο οποίος εκβιάζει τους πάντες προκειμένου να μετατρέψει τον κόσμο σε ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος τον έλεγχο του οποίου θα έχει μόνο ο ίδιος.

Οι δύο Έλληνες επισημαίνουν ότι η ιδέα προέκυψε βλέποντας το κενό που υπάρχει στον κινηματογράφο σε δυνατούς γυναικείους πρωταγωνιστικούς  χαρακτήρες.

Η συνεργασία αυτή με Warner Bros δεν είναι η μόνη, καθώς οι δύο εταιρίες έχουν δημιουργήσει μία ακόμα ταινία δράσης με τίτλο ‘’Κυνήγι Θησαυρού’’ και την ΄΄Οδύσσεια’’ με παραγωγό τον David Heyman, γνωστού από τις παραγωγές των ταινιών Harry Potter.

Μετά την επιτυχία της προηγούμενης ταινίας τους  ‘’Good Time’’ η οποία ήταν υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες, Κασιδόκωστας και Ντούγκας βάζουν το επόμενο στοίχημα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ