Survivor: Έφτασε στην Ελλάδα ο Κοκκινάκης- Η υποδοχή από τη μαμά & την κόρη του! (Φώτο)

Ο Κώστας Κοκκινάκης επέστρεψε στην Ελλάδα χθες Παρασκευή το μεσημέρι. 

Μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης ο Κοκκινάκης αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και τον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τον περίμενε η κόρη του Ηλιάνα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, η πρώην σύζυγός του Αλεξία Καμμένου και φυσικά οι γονείς του!

Με πληγές στα πόδια, εμφανώς αδυνατισμένος και μαυρισμένος επέστρεψε ο παίκτης των «Διασήμων», ο οποίος έγινε αγαπητός στον κόσμο για την ηρεμία του, το χιούμορ του και τις μαγειρικές του ικανότητες!

Πριν από μερικές ημέρες είχε ανεβάσει ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν.



Έφτασε στο τέλος ένα μοναδικό ταξίδι γεμάτο πολύτιμες εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές. Φεύγω έχοντας ζήσει 4 μήνες με πολλές δυσκολίες και πάρα πολύ γέλιο. Κρατάω μόνο τις πολλές όμορφες στιγμές που έζησα με όλα τα παιδιά και αφήνω πίσω όλα τα άσχημα. Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους εσάς που με στηρίξατε και πιστέψατε σε μένα!!", έγραψε χαρακτηριστικά ο Κοκκινάκης στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ