Ο πρώτος κύριος ανάμεσα σε 9 πρώτες κυρίες- Ο σύζυγος του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου με Μελάνια και Μακρόν

Ο Gauthier Destenay είναι ο κύριος που φωτογραφήθηκε πλάι στις πρώτες κυρίες στις Βρυξέλλες.

Gauthier Destenay, o σύζυγος του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου πόζαρε για τις καθιερωμένες φωτογραφίες στις Βρυξέλλες μαζί με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Brigitte Macron, την Πρώτη Κυρία της Τουρκίας Emine Gulbaran Erdogan, την Μελάνια Τραμπ από τις ΗΠΑ, τη Βασίλισσα Mathilde του Βελγίου, την Ingrid Schulerud -σύντροφο του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg, τη σύντροφο του Προέδρου της Βουλγαρίας Desislava Radeva, τη σύντροφο του Βέλγου Πρωθυπουργού Amelie Derbaudrenghien και (πίσω σειρά αριστερά προς δεξιά) τη σύντροφο του Σλοβένου Πρωθυπουργού Mojca Stropnik και την Πρώτη Κυρία της Ισλανδίας Thora Margret Baldvinsdottir. 

Ο Gauthier Destenay, Βέλγος αρχιτέκτονας, παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Xavier Bettel σε μια σεμνή τελετή το Μάιο του 2015. 

Είχαν ήδη συνάψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης απ' το 2010. «Εκείνος μου το ζήτησε και εγώ είπα ναι» είχε δηλώσει ο Πρωθυπουργός στην αμερικανική εφημερίδα Los Angeles Times σχετικά με το γάμο. Το ζευγάρι δεν ήθελε να δώσει περαιτέρω δημοσιότητα στο γάμο του.

Και μπράβο του που στάθηκε δίπλα και φωτογραφήθηκε με τις κυρίες!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Όλες οι πρώτες κυρίες μαζί: Η Μελάνια με στράπλες δίπλα στην Ερντογάν με μαντίλα & η Μπριζίτ Μακρόν με super Louis Vuitton

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ