Βίντεο- Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση & έδειξε το κατεστραμμένο της πρόσωπο η Ιταλίδα που δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην της

Η Ιταλίδα καλλονή, Τζέσικα Νοτάρο, πρώην φιναλίστ στα καλλιστεία για Μις Ιταλία είχε μια ταργική περιπέτεια πριν από μερικούς μήνες, όταν ο πρώην φίλος της της έριξε οξύ στο πρόσωπο.

Καλεσμένη στην εκπομπή του παρουσιαστή Μαουρίτσιο Κονστάντσο μίλησε για την τραγωδία της και έδειξε το πρόσωπό της για πρώτη φορά μετά την παράκληση του παρουσιαστή. 

Έπειτα από δύο μήνες «εγκλεισμού» της στο νοσοκομείο, η Νοτάρο μιλά για τις στιγμές που έβλεπε τους φίλους της μέσα από τζάμι.
«Η μητέρα μου έπρεπε να αποστειρωθεί πριν μπει στο δωμάτιο» λέει συγκινημένη.

Πλέον, κυκλοφορεί με μάσκα και χρειάζεται να περιμένει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν υποβληθεί σε εγχείρηση. 


«Το πρόσωπό μου έχει καεί αλλά οι εκφράσεις υπάρχουν ακόμα» λέει όταν απομακρύνει τη μάσκαπου καλύπτει μόνιμα το πρόσωπό της.

Από την άλλη, ο πρώην σύντροφός της, Χόρχε Ταβάρες, η δίκη του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα, αρνείται ότι είναι αυτός που της έριξε οξύ.

Η Ιταλίδα πρώην καλλονή μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση και αφαίρεσε τη μάσκα: «Θέλω να δείτε τι μου έκανε. Αυτό δεν είναι αγάπη» .

«Ενώ το οξύ μου έτρωγε το πρόσωπο, ήμουν στα γόνατα και προσευχόμουν στο Θεό. Πάρε την ομορφιά μου αλλά μη με αφήσεις τυφλή» παρακαλούσε.

Η τρομερή ιστορια με τον πρώην σύζυγό της ξεκίνησε όταν του είπε να χωρίσουν. 


«Με το που χωρίσαμε φρίκαρε. Ξαφνικά έγινε αφόρητα ζηλιάρης. Γνώριζε το πρόγραμμα της δουλειάς μου και παρακολουθούσε τις κινήσεις μου. Αν αργούσα δύο λεπτά γυρνώντας από τη δουλειά, μου έστελνε μήνυμα: Τι κάνεις; Γιατί είσαι ακόμα εκεί; Με ποιόν είσαι;»

Πλέον η Νοτάρο ξοδεύει περίπου 720 ευρώ το μήνα σε φάρμακα ενώ κάθε μισή ώρα πρέπει να βάζει στα μάτια της σταγόνες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Ζηλιάρης πρώην κατέστρεψε το πρόσωπο Ιταλίδας βασίλισσας της ομορφιάς με οξύ: Τώρα φοράει μάσκα σε όλο το κεφάλι -Φώτο