Νέο εξώφυλλο της 55χρονης καλλονής, Κρίστι Τέρλινγκτον – Το supermodel των 90s μας αποδεικνύει ότι δεν την σταματά τίποτα! (φωτό)

Μοιράζεται και ιστορίες από τις παλιές πασαρέλες.

Νέο εξώφυλλο έκανε το supermodel Κρίστι Τέρλινγκτον για το περιοδικό Harper’s Bazaar.

Η Κρίστι Τέρλινγκτον είναι ένα από τα μοντέλα που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στον χώρο της μόδας. 

Στα 55 της χρόνιας μας αποδεικνύει ότι το έχει ακόμα!

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Όταν η Christy Turlington πόζαρε με μαγιό για το Harper’s Bazaar το 1992 - Αψεγάδιαστο κορμί για το 23χρονο τότε supermodel

Μας εντυπωσίασε με την συγκλονιστική σιλουέτα της. 

Ποζάρει σε σέξι φωτογραφίες που αναδεικνύουν τη διαχρονική γοητεία της.

Η μαγευτική φωτογράφιση συνοδεύτηκε με μία υπέροχη συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την καριέρα της ως μοντέλο, καθώς και για το bullying που υπέστη ο γιος της λόγω των γυμνών φωτογραφιών που έκανε η μητέρα του στο απόγειο της καριέρας της.

Η Κρίστι Τέρλινγκτον έχει καθιερωθεί ως ένα από τα «αυθεντικά supermodels» της δεκαετίας του '90.

Λόγω αυτού του τίτλου, περιέγραψε λεπτομερώς το πόσο διαφορετικά ήταν τότε τα show κολοσσών της μόδας, όπως των οίκων Chanel, Versace και Valentino, την εποχή που η ίδια μεσουρανούσε στον χώρο, μαζί με τις Naomi Campbell και Claudia Schiffer.

Η ίδια ανέφερε: «Τα show ήταν πάντα λίγο χαοτικά. Νομίζω ότι εμείς, ως μοντέλα, θα κρατήσουμε λίγη από αυτή την ενέργεια και την ένταση, και δεν είναι ειρηνική σε πολλούς από αυτούς τους χώρους».

Διαβάστε ακόμα: Επιτέλους! Τα topmodels της δεκαετίας του 90', Σίντι Κρόφορντ, Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Εβαντζέλιστα & Κρίστι Τέρλινγκτον σε mini σειρά στην Apple Tv (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ