Το συγκινητικό μυστικό ενός αστέγου & πως τον "υιοθέτησε" μία φιλεύσπλαχνη γυναίκα

Επί 3 χρόνια τον προσπερνούσε καθημερινά μέχρι που αποφάσισε να του αλλάξει την ζωή.

Η Ginger Sprouse, κάτοικος της περιοχής Clear Lake του Τέξας, περνούσε επί 3 χρόνια κάθε μέρα από το σημείο που στεκόταν ένας άστεγος άντρας.

Πότε με ήλιο, πότε με βροχή, ο Victor Hubbard ήταν εκεί στο ίδιο σημείο.

Η Ginger θέλησε μία μέρα να μάθει την ζωή του Victor και τον πλησίασε να τον ρωτήσει.

O Victor ήταν 32 χρονών είχε ψυχολογικά προβήματα. 

Όταν η Sprouse τον ρώτησε γιατί στεκόταν κάθε μέρα στο ίδιο σημείο o Victor απάντησε πως σε αυτό ακριβώς το σημείο τον είχε εγκαταλείψει η μητέρα του πριν 3 χρόνια. 

Έκτοτε κάθε μέρα έμενε εκεί με την ελπίδα πως κάποια στιγμή η μητέρα του θα γυρίσει για αυτόν. Αλλά δυστυχώς αυτό δεν είχε γίνει ακόμα.

Η ιστορία του Victor ράγισε τη καρδιά της Sprouse, η οποία αποφάσισε να τον βοηθήσει. Αρχικά τον επισκεπτόταν κάθε μέρα αλλά τελικά αποφάσισε να τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Τον πήγε σε ψυχολόγο για να τον βοηθήσει με τα προβλήματα του, του έδωσε δουλειά στην επιχείρηση της και στο τέλος του επέτρεψε να μείνει στο σπίτι της μέχρι να σταθεί στα πόδια του.

O Viktor θεωρεί την Sprouse σωτήρα του, αλλά η ίδια αναφέρει πως η αποφασιστικότητα, η καλοσύνη και η αισιοδοξία του της έχουν μάθει πολλά για τη ζωή.

Μάλιστα, η Ginger Sprouse δημιούργησε μία σελίδα προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για νο βοηθήσει τον Victor να ορθοπωδήσει, με τίτλο "This is Victor".

Σήμερα, έπειτα από τρεις μήνες, η σελίδα έχει περισσότερους από 9.000 ακόλουθους και έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές που ξεπερνούν τα 14.000 δολλάρια.

Ο Victor κατάφερε να βρει δουλειά ως μάγειρας σε εστιατόριο, σύμφωνα με πληροφορίες από το wdef.com και φαίνεται πιο χαρούμενος από ποτέ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ