''Η ζωή μου τελείωσε": Ραγίζει καρδιές η γυναίκα του ταυρομάχου που είδε τον ταύρο να σκοτώνει τον άνδρα της

Συγκλονισμένη είναι η ισπανική κοινή γνώμη από τον θάνατο του ταυρομάχου Βίκτορ Μπάριο από τον ταύρο Λορένθο, ενώ συγκίνησε το μήνυμα της συζύγου του Ρακέλ Σανθ στο twitter : «Σας ευχαριστώ όλους. Δεν μπορώ να σας απαντήσω. Δεν έχω λόγια. Η ζωή μου χάθηκε. Δεν έχω δύναμη, όμως, σας ευχαριστώ».
 

Η Σανθ είναι δημοσιογράφος, εκπρόσωπος του κόμματος του Ραχόι στην πόλη Σεπουλβέδα και, κατά τραγική ειρωνία, πριν από μερικές ημέρες είχε ποστάρει στο λογαριασμό της ''ανοιχτή πρόσκληση'' για την επίμαχη ταυρομαχία.

Ο Βίκτορ Μπάριο, έχασε τη ζωή του όταν ο ταύρος τον εμβόλισε στο θώρακα κατά τη διάρκεια ταυρομαχιών στην πόλη Τερουέλ. Μάλιστα, ο θάνατός του μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση σοκάροντας τους τηλεθεατές από άκρη σε άκρη της Ισπανίας. 

 

Το δημαρχείο της περιοχής εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό σε μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα του, στο οποίο ανέφερε: «Το δημαρχείο της Σεπούλβεδα και το προσωπικό του εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για το θάνατο του ταυρομάχου και κατοίκου της πόλης, Βίκτορ Μπάριο. Η Σεπούλβεδα θα σε θυμάται για πάντα».

Τα συλλυπητήριά του εξέφρασε, όμως, και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, σε ανάρτησή του στο Twitter, στην οποία έγραφε: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του Βίκτορ Μπάριο, τον ταυρομάχο που πέθανε σήμερα στο Τερουέλ. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ