Ο Σκορπιός σε νέα εποχή: Ετοιμόγεννη η Ριμπολόβλεβα, ιδιοκτήτρια του θρυλικού νησιού

Σύμφωνα με το Secret των Παραπολιτικών, η κόρη του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Τζόαν Σαρτόρι, με τον οποίο παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, φυσικά στο Σκορπιό. 

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, στο γάμο της η Ριμπολόβλεβα ήταν έγκυος και αναμένεται να γεννήσει τις επόμενες ημέρες. 

O γάμος του ζευγαριού στο Σκορπιό! 

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Οκτώβριο στο ιστορικό εκκλησάκι του Ωνάση εκεί που 40 χρόνια πριν ο ίδιος είχε παντρευτεί την Τζάκι.

Ο γάμος ήταν ονειρικός και παρά την βροχή που έπεφτε ασταμάτητα καθόλη την διάρκεια του μυστηρίου, οι ελάχιστοι καλεσμένοι και το ζευγάρι δεν πτοήθηκαν και απόλαυσαν το σημαντικό για αυτούς γεγονός.

 

Η μικρή εκκλησία ήταν πλημμυρισμένη με λευκά τριαντάφυλλα, ενώ η νύφη φορούσε ένα λευκό νυφικό σε ίσια γραμμή με μία τεράστια ουρά που ράφτηκε ειδικά για αυτή. Το μυστήριο διήρκεσε περίπου 40 λεπτά και τελέστηκε περισσότερο στην ρωσική γλώσσα ενώ στον χορό του Ησαΐα συμμετείχαν και οι δύο Επίσκοποι. Και ο Λευκάδος και Ιθάκης , κ.κ. Θεόφιλος αλλά και ο Μάρκος Αρχιεπίσκοπος Βερολίνου, Γερμανίας και Μ. Βρετανίας.


Την Εκατερίνα παρέδωσε στον αγαπημένο της ο πατέρας της Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ φανερά συγκινημένος και χαρούμενο, ενώ δίπλα της βρισκόταν συνεως η αδερφή της Άννα, και ο παππούς της.

Τότε τα τοπικά μέσα της Λευκάδας, μάλιστα, άφηναν υπόνοιες για μία πιθανή εγκυμοσύνη,τονίζοντας ότι η νύφη έδειξε αρκετές φορές να κουράζεται λόγω της κατάστασης της.

Αμέσως μετά το τέλος του μυστηρίου και ενώ η βροχή είχε δυναμώσει, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν με πουλμανάκια στο χώρο που θα γινόταν η δεξίωση.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ