Αλίκη Κατσαβού για τον πρώτο της γάμο: “Έμεινα χήρα στα 29- Συνέχισα το έργο του πρώτου συζύγου μου”

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Αλίκη Κατσαβού, η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, η οποία μίλησε για τον πρώτο της γάμο, αποκαλύπτοντας πως στα 29 της έμεινε χήρα.

Η Αλίκη Κατσαβού, που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον πρώτο της παιδί, μίλησε στο People για τον πρώτο της γάμο: “Το 2006. Παντρεύτηκα κυρίως για τη μητέρα μου.

 

Συζούσα με τον Τάκη Χρυσούλη, αλλά ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα μου, που ήξερα πως δεν ένιωθε πολύ καλά με τη συγκατοίκηση χωρίς το γάμο. Έτσι πήραμε την απόφαση.

Η πνευματική κληρονομιά μου από αυτόν το γάμο ήταν η Θεατρομάθεια, μια καλλιτεχνική εταιρεία που σκοπό έχει να προωθήσει το παιδικό θέατρο και την εκπαίδευση μέσω του θεάτρου. Την εμπνεύστηκε ο τότε σύζυγός μου κι εγώ ακολούθησα και παθιάστηκα.

 

Τώρα ανεβάζουμε την παιδική παράσταση Ένας Στρογγυλοκέφαλος στη Χώρα των Μυτεροκέφαλων, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κώστας Βουτσάς και έχει θέμα το bullying”.

 

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως στα 29 έμεινε χήρα: “Ήταν λίγο άδικο, δεν περιμένεις να σου συμβούν τέτοια πράγματα σε τόσο νεαρή ηλικία. Έμεινα χήρα το 2011.

Είχα πολύ κόσμο γύρω μου που με στήριξε. Ο άνθρωπος έχει τη δύναμη να αντέχει και να προχωράει. Έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά, ήθελα να ολοκληρώσω το έργο που μου άφησε ο σύζυγός μου ‒ μιλώ για τη Θεατρομάθεια”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ