Η κόρη του Τομ Κρουζ & της Κίντμαν παντρεύτηκε χωρίς τους γονείς της στο πιο ακριβό ξενοδοχείο του Λονδίνου

Η Ιζαμπέλα Κρουζ, την οποία υιοθέτησε το ζευγάρι λίγο μετά τον γάμο του το 1990, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Μαξ Πάρκερ σε μια τελετή της εκκλησίας σαϊεντολογίας, στο Λονδίνο, στις 18 Σεπτεμβρίου.
 

Η Νικόλ Κίντμαν βρισκόταν στο Λονδίνο εκείνες τις ημέρες, αφού κάνει γυρίσματα για τη νέα της ταινία, αλλά δεν πήγε στον γάμο. Το περιβάλλον της αναφέρει ότι το απέφυγε για να μη μεταβληθεί ο γάμος «σε ένα τσίρκο για τα μίντια».

Η Ιζαμπέλ Κρουζ, 22 ετών, είναι μακιγιέζ και κομμώτρια στη μεγάλη βιομηχανία Vidal Sassoon στο Λονδίνο. Ζει στο προάστιο East Grinstead, στο δυτικό Σάσεξ, κοντά στα κεντρικά γραφεία της σαϊεντολογίας.

Ο γαμπρός θεωρείται ότι δεν ακολουθεί την ίδια θρησκεία. Ο γάμος ωστόσο δεν κρατήθηκε μυστικός, αφού φίλοι του ζευγαριού ανέβασαν φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές, αλλά και από το χλιδάτο ξενοδοχείο όπου έγινε η γιορτή μετά τον γάμο.

Η Daily Μail αναφέρει ότι ο Τομ Κρουζ πλήρωσε για τον γάμο, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μια μείξη τελετουργικών της σαϊεντολογίας και του χριστιανισμού. Η Νικόλ Κίντμαν έφαγε με το ζευγάρι μια ημέρα πριν από τον γάμο, για να γιορτάσουν το γεγονός.

Η Κίντμαν και ο Κρουζ υιοθέτησαν την Ιζαμπέλα το 1992, ενώ ακολούθησε το 1995 ο Κόνορ, πριν πάρουν διαζύγιο το 2001. Και τα δύο παιδιά πήγαν να ζήσουν με τον πατέρα τους. Από τότε η Κίντμαν παντρεύτηκε τον τραγουδιστή της κάντρι Κιθ Ούρμπαν, με τον οποίο έχει δύο κόρες.

Ο Κρουζ παντρεύτηκε την Κέιτι Χολμς, με την οποία έχει μια κόρη, τη Σούρι, 9 ετών σήμερα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε με τελετή σαϊεντολογίας το 2006, αλλά χώρισε το 2012. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι το ζευγάρι χώρισε γιατί η Χολμς δεν ήθελε η κόρη της να ασπαστεί τη σαϊεντολογία.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ