Η συγκινητική ιστορία της 3χρονης Lauren: Πάσχει από το σύνδρομο Williams & λέει ''γεια'' σε όλους

Πολλές μητέρες ανησυχούν για το πόσο ντροπαλά μπορεί να είναι τα παιδιά τους, όμως για την 37χρονη Katherine Taylor από το Barnsley στην Αγγλία αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. 

Η κόρη της αντιμετωπίζει μια σπάνια κατάσταση που την κάνει εξαιρετικά φιλική. Η 3χρονη Lauren Taylor πάσχει από το σύνδρομο Williams, πράγμα που σημαίνει ότι είναι περισσότερο κοινωνική από όσο θα έπρεπε και δεν φοβάται καθόλου τους αγνώστους.

Η κατάσταση αυτή έχει επίσης προκαλέσει στο μικρό κοριτσάκι αρκετές καθυστερήσεις στην ανάπτυξη και εκτιμάται ότι βρίσκεται σχεδόν ένα χρόνο πίσω από τους συμμαθητές της. «Η μικρή λέει γεια σε όποιον συναντά στο δρόμο. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείς για το αν θα είναι το παιδί σου ντροπαλό, αλλά μας παίρνει πολλή ώρα όποτε πρέπει να πάμε κάπου γιατί θέλει να μιλάει σε όλους. Οι άνθρωποι πάντα την χαιρετούν. Λένε ότι μοιάζει με μικρή κούκλα», αναφέρει η μητέρα της Lauren.

Στο υπερηχογράφημα της 20ης εβδομάδας οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το έμβρυο ήταν μικρότερο από το κανονικό. Το υπόλοιπο διάστημα της εγκυμοσύνης αποτέλεσε μια ανήσυχη αναμονή μέχρι οι δύο γονείς να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Στις 36 εβδομάδες η μητέρα παρουσίασε συμπτώματα προεκλαμψίας και έπρεπε να υποβληθεί σε επείγουσα καισαρική τομή. Το μωρό γεννήθηκε 1 κιλό και 700 γραμμάρια και έπρεπε να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών όπου παρέμεινε για 22 ημέρες.

Όλη η συνέχεια εδώ - Infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ