A. Φλαμπουράρης: ''Οι εταίροι θα κάνουν πίσω, συμφωνία θα υπάρξει''

«Δεν υπάρχει περίπτωση οι εταίροι να μην κάνουν πίσω. Το θέμα είναι να συμφωνήσουμε, και όχι αν η συμφωνία θα πάει μια εβδομάδα πίσω» δήλωσε σήμερα, Τετάρτη ο υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Αλέκος Φλαμπουράρης. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, προσέθεσε πως οι εταίροι δεν έχουν πει επίσημα στην ελληνική κυβέρνηση ότι οι 26 προτάσεις που έχει υποβάλλει η Αθήνα δεν περιέχουν έναν έντιμο συμβιβασμό. Τόνισε, δε, πως η εντολή που έχει λάβει η κυβέρνηση από τον ελληνικό λαό είναι να βρει λύση εντός ευρώ, με έναν έντιμο συμβιβασμό.

Αισιόδοξος για συμφωνία με τους εταίρους, ακόμη και στο Eurogroup της 24ης Απριλίου, δηλώνει στον Guardian ο αναπληρωτής υπουργός διεθνών οικονομικών σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ποτάμι: O Φλαμπουράρης ζητά από τον ελληνικό λαό να βγάλει το φίδι από την τρύπα

Τον ελληνικό λαό καλεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να αποφασίσει αυτά που δεν θέλει να αποφασίσει ο κ.Τσίπρας και η αυτοπροσδιοριζόμενη ως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

Αναφέρει το Ποτάμι σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκου Φλαμπουράρη περί δημοψηφίσματος.

«Ο υπουργός Επικρατείας- όπως άλλωστε και άλλοι υπουργοί», αναφέρεται σε σχετική δήλωση του εκπροσώπου τύπου του Ποταμιού Δημήτρη Τσιόδρα, «δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται ότι ορίσθηκαν για να κυβερνήσουν και όχι για να ανακυκλώνουν συζητήσεις για εκλογές και δημοψηφίσματα».

Και επισημαίνεται ότι «η καθυστέρηση που "παίζει" η κυβέρνηση κατρακυλά μέρα με τη μέρα και πιο χαμηλά την πραγματική οικονομία», γεγονός που «δεν φαίνεται να ταράζει τη μακαριότητα του κ. Φλαμπουράρη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ