20 λόγοι που είναι υπέροχο να είσαι single! Με χιούμορ & γλυκόπικρες αλήθειες!

Κάποιος είχε πει ότι όλες οι ιστοριές αγαπης είναι ίδιες. Ξεκινάνε με το "είσαι για μένα το πάν" συνεχίζουν με το "γίνε για μένα το πάν" και τελειώνουν με το "πάλι εσύ είσαι;". 

Έστω λοιπόν ότι έπεσες στην περίπτωση ερωτευόμαστε άτομα που δεν μπορούμε να έχουμε και έζησες στο φουλ τα γλυκανάλατα πράγματα που (κρυφά) όλες θέλουμε σε μία σχέση. Τώρα όμως είσαι single και το απολαμβάνεις γιατί όπως λέει και η Summer, σου αρέσει να είσαι μόνη σου.

Και επειδή πιστεύουμε πως η single life μερικές φορές μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί αποφασίσαμε- τι άλλο;- να κάνουμε μια λίστα με αυτά που αγαπάμε σχετικά με αυτή. 

1. Αποφασίζεις να φας τοστ με μερέντα και πακοτίνια και το κάνεις χωρίς να έχεις κάποιον δίπλα σου να γκρινιάζει ότι τρως αηδίες.

2. Ο συνδυασμός φαρδιά πυτζάμα, μαλλιά πιασμένα σαν την τρελή και μάσκα στο πρόσωπο την Κυριακή ενώ βάφεις νύχια μπορεί να διαρκέσει όσες ώρες θέλεις, χωρίς να έχεις το άγχος πως θα σε δει ο φίλος σου έτσι ατημέλητη.

3. Η στιγμή που ετοιμάζεσαι να λιώσεις στον καναπέ και να γίνεις κουβερτομπουρεκάκι για να δεις την αγαπημένη σου σειρά χωρίς να σε ενοχλεί ΚΑΝΕΝΑΣ.

4. Δεν πειράζει που έχεις να κάνεις αποτρίχωση στο μπικίνι 2 μήνες. Στα θετικά αυτής της φάσης είναι τα λεφτά που σου μένουν και τα ξοδεύεις σε μανικιούρ π.χ.

5. Μπορείς να μιλάς στο Tinder και στο facebook ΟΠΟΤΕ θέλεις και με ΟΠΟΙΟΝ θέλεις.

6. Πηγαίνεις στην τουαλέτα ό,τι ώρα θέλεις χωρίς να έχεις άγχος μην ακουστεί κανένας παράξενος ήχος. Ε, αμάν πια με αυτό το άγχος.

7. Δεν χρειάζεται να εξηγείς σε κανέναν γιατί σου αρέσει να βλέπεις ξανά και ξανά Grey's Anatomy, Harry Potter και 500 μέρες με τη Summer όταν θέλεις να χαλαρώσεις. Γιατί απλά μου αρέσει, ωμπωω.

8. Έχεις ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Και απλώνεσαι σε στάση αστερία χωρίς να σε νοιάζει αν ενοχλείς κάποιον.

9. Στο ίδιο κόνσεπτ τι πειράζει και αν ροχαλίζεις ή τρίζεις τα δόντια σου όταν είσαι κουρασμένη; Ποιος θα ενοχληθεί; Το πόστερ πάνω από το κρεβάτι ή το μαξιλάρι σου; Μουαχαχαχα

10. Έχεις περιόδο και δεν έχεις κανέναν να σου λέει α) ότι έχεις πολλά νεύρα, β) ότι πόσο μεγάλο είναι το στήθος σου και ΑΣΕΜΕΝΑΤΟΠΕΙΡΑΞΩΛΙΓΟ ενώ εσύ υποφέρεις. 

11. Επιλέγεις ανάλογα με τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ διάθεση το πότε θα βάλεις τα σέξι ή τα ξεχειλωμένα βολικά σου εσώρουχα και όχι ανάλογα με το πότε θα κοιμηθεί σε σένα ο φίλος σου.

12. Γυρνάς στο σπίτι πετάς τα ρούχα σου όπου θέλεις και αράζεις στον καναπέ με τα εσώρουχα χωρίς να σε νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ.

13. Ακούς στο repeat το Shake it off της Taylor Swift χωρίς να έχεις κάποιον να σου γκρινιάζει για την μουσική που ακούς.

14. Διαλέγεις τα ρούχα σου ανάλογα με το πόσες τρίχες έχεις στα πόδια σου. Και γενικά χειμώνας+ single life= κανένα ξυραφάκι <3

15. Βλέπεις το Dirty Dancing  3 φορές συνεχόμενα και τραγουδάς δυνατά το τραγούδι στο φινάλε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Γιατί #yolo.

No. 10 Admitting weird habits

16. Παραγγέλνεις οικογενειακή πίτσα, τρως όσο θέλεις και σου περισσεύει γιατί δεν έχεις κάποιον να σου φάει την υπόλοιπη. Έτσι έχεις φαγητό και για την επόμενη μέρα. Γιατι ως γνωστόν η κρύα πίτσα είναι καλύτερη από τη ζεστή.

17. Μπορείς να κάνεις παρέα με τους άντρες φίλους σου και να παίζεται monopoly μέχρι τις 5 το πρωί χωρίς να έχεις κάποιον να γκρινιάζει ή να σε ζηλεύει για αυτό.

18. Είναι απολύτως φυσιολογικό εκεί που κάθεσαι και βλέπεις σειρά να πάρεις το τσιμπιδάκι για να βγάλεις κάτι τρίχες που έχουν γυρίσει στις γάμπες σου. Γιατί όχι;

19. Δεν εξαφανίζονται ως δια μαγείας οι σοκολάτες που έχεις στο ντουλάπι γιατί δεν θα στις φάει κανείς. Είναι ΟΛΕΣ δικές σου. *τρίβει τα χέρια της σατανικά*.

20. Μπορείς να εκφράζεις τον έρωτά σου για τον Robert Pattinson χωρίς να κάνει μούτρα ο καλός σου. #truestory bro

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ