Topwoman η Samar - το δεξί χέρι της Katy Perry και της Norah Jones που σε μια μέρα ερωτεύτηκε έναν Έλληνα και τα παράτησε όλα για χάρη του! (φωτό)

Η Samar έχει βγάλει τα παπούτσια της, έχει βάλει μουσική στον υπολογιστή και μας περιμένει με ένα τεράστιο χαμόγελο και την πιο ζεστή χειραψία. 

Μπορεί να είναι μόλις τριάντα, αλλά έχει ήδη μανατζάρει την Katy Perry, τον David Guetta και την Norah Jones δουλεύοντας για την ΕΜΙ στο Λονδίνο. Samar όμως σημαίνει βραδινός ψίθυρος μεταξύ δυο ερωτευμένων στα αραβικά και όπως φάνηκε, ο έρωτας είναι αυτός που έμελλε να της αλλάξει ριζικά την ζωή και όχι η τεράστια επαγγελματική της επιτυχία.

«Γεννήθηκα στο Λονδίνο από Άραβες γονείς. Βρέθηκα στην Ελλάδα πριν ενάμισι χρόνο από έρωτα» μας λέει και χαμογελάει. «Οι γονείς μου είναι από το Ιράκ. Ζούνε στο Λονδίνο από τα δεκαεφτά τους. Δυστυχώς δεν έχω πάει ποτέ στο Ιράκ, αλλά οι γονείς μου μας κληροδότησαν την αραβική κουλτούρα. Κράτησαν τις ρίζες τους, μας έδωσαν αραβικά ονόματα, μας έμαθαν να είμαστε ανοιχτόκαρδοι άνθρωποι, να κυνηγάμε τα όνειρά μας. samar-13samar-01 Όταν έγινα δεκαοχτώ, πήγα σε όλες τις μουσικές βιομηχανίες και τους είπα «θέλω να δουλέψω, δώστε μου κάτι, δεν με νοιάζουν τα χρήματα». Η μουσική βιομηχανία ήταν από πάντα το όνειρό μου. Έπιασα δουλειά στην Sony κάνοντας συνεντεύξεις για καλλιτέχνες. Παράλληλα, σπούδαζα management γιατί οι γονείς μου μού είχαν πει να κάνω ό,τι θέλω, αφού όμως πρώτα πάρω ένα «σοβαρό» πτυχίο. Τελείωσα στα είκοσι και μπήκα σε μια εταιρεία μουσικής παραγωγής. Έφτιαχνα καφέδες, τσάγια, έβγαζα φωτοτυπίες. Μάθαινα πράγματα στην εταιρεία και άρχισαν να μου αναθέτουν events που ήθελαν να κάνουν  πλούσιοι φίλοι του αφεντικού μου. Για παράδειγμα, ένας ήθελε να κάνει πάρτι για την γυναίκα του με δέκα καλεσμένους και τον Sting να τραγουδάει live.

Κανόνιζα λοιπόν τρελά events που ήθελαν να κάνουν πλούσιοι τρελοί άνθρωποι με τρελά λεφτά. Μετά πήγα στην EMI. Ήμουν στο παγκόσμιο department όπου κάθε καλλιτέχνης που γινόταν παγκοσμίως γνωστός, έπρεπε να συνοδεύεται από κάποιον στα events, τα shows, τις συνεντεύξεις και τις φωτογραφίσεις που τον καλούσαν ανά τον κόσμο. Επίσης, ήμουν το άτομο στο οποίο απευθύνονταν από όλες τις χώρες για να κανονίσω μια συνέντευξη π.χ. με την Katy Perry. Ήμουν η ατζέντα τους. Ήμουν μαζί τους παντού και πάντα. Τις περισσότερες φορές, ήταν η πιο γκλαμουράτη δουλειά στον κόσμο.

Τις υπόλοιπες φορές, ήταν δύο τη νύχτα, ήμουν πάνω από έναν υπολογιστή, έτρωγα και έστελνα emails. Το μυαλό μου ήταν στην Ιαπωνία αλλά το ρολόι μου είχε μείνει στην Ευρώπη. Υπήρχαν βέβαια τα πεντάστερα ξενοδοχεία, τα δείπνα, τα πάρτι και όλα αυτά αλλά υπήρχε και το jetlag, το τρέξιμο, η τρέλα. Σκέψου να πρέπει να πάμε σε είκοσι χώρες σε δυο μήνες. Ήμουν το μόνο σταθερό πρόσωπο στις ζωές των καλλιτεχνών που αναλάμβανα. Τους έκανα να νιώθουν κάπως πιο ήρεμα σε έναν τόσο χαοτικό κόσμο. 

Όλη η συνέχεια εδώ - grekamag.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ