Δεν πέθανε η κόρη της Whitney Houston - Παραμένει σε τεχνητό κώμα με μηχανική υποστήριξη

Θρίλερ επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την υγεία της κόρης της Whitney Houston, Bobbi Christina Brown.

«Παρόλο που φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον της, παρόλο που οι γιατροί δεν διατηρούν καμία ελπίδα για αλλαγή στην κατάστασή της και παρόλο που φαίνεται αδύνατο πως μπορεί να επιζήσει, μην σταματάτε να προσεύχεστε για την Bobbi Christina» δήλωσε ο ξάδελφός της Bobbi Christina Brown μέσω Instagram για την εξέλιξη της υγείας της. Η Bobbi γεννήθηκε στις 4 Μάρτη του 1993 και πήρε το γονίδιο της Whitney Houston και έγινε τραγουδίστρια. Από μικρή είχε βρεθεί στη σκηνή με την μητέρα της και μεγαλώνοντας ασχολήθηκε με το τραγούδι.

Η 21χρονη Bobbi Christina δεν έχει ανακηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρή δήλωσε πηγή από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της, όπως γράφτηκε στον ξένο Τύπο τις τελευταίες ώρες και παραμένει σε τεχνητό κώμα.

«Παρόλο που φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον της, παρόλο που οι γιατροί δεν διατηρούν καμία ελπίδα για αλλαγή στην κατάστασή της και παρόλο που φαίνεται αδύνατο πως μπορεί να επιζήσει, μην σταματάτε να προσεύχεστε για την Bobbi Christina» δήλωσε ο ξάδελφός της Bobbi Christina Brown μέσω Instagram για την εξέλιξη της υγείας της.  

Τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα για την 21χρονη όταν έχασε την μητέρα της το 2012. Άνθρωποι που ήταν κοντά της λένε ότι ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον θάνατο της τραγουδίστριας και έριχναν ευθύνες και στον πατέρα της για τον άσχημο δρόμο που είχε αρχίσει εκείνη να παίρνει.
 
Δείτε φωτογραφίες από τη ζωή της:

Καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας της 21χρονης πλήθος φίλων αλλά και ο πατέρας της, Bobby Brown δεν έφυγαν στιγμή από το πλευρό της.

Πηγή: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ