Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Καλό μήνα! Λοιπόν είμαστε δεύτεροι παγκοσμίως στις πλαστικές προσώπου παρά την κρίση!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών, που δημοσιεύει το περιοδικό Economist... πρώτη στη λίστα με τις περισσότερες πλαστικές είναι η Νότια Κορέα, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται... η Ελλάδα, με μικρή διαφορά από την επίσης «χτυπημένη» από την κρίση Ιταλία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Ένωσης Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών, που δημοσιεύει το περιοδικό Economist...
πρώτη στη λίστα με τις περισσότερες πλαστικές είναι η Νότια Κορέα, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται... η Ελλάδα, με μικρή διαφορά από την επίσης «χτυπημένη» από την κρίση Ιταλία.Συνολικά το 2011 έγιναν περισσότερες από 14,7 εκατ. επεμβάσεις παγκοσμίως, από αδειοδοτημένους πλαστικούς χειρουργούς.
Περισσότερες από τις μισές από τις επεμβάσεις έχουν να κάνουν με λείανση γραμμών, απομάκρυνση ρυτίδων και τριχών, και φυσικά τα μπότοξ.Η πιο δημοφιλής αισθητική επέμβαση, είναι η λιποαναρρόφηση και ακολουθεί η αυξητική στήθους -κυρίως στην Αμερική και την Βραζιλία- καθώς και τα εμφυτεύματα οπισθίων.Μάλιστα, οι γυναίκες στη Βραζιλία «αγαπούν» ιδιαίτερα και την... ανάπλαση του αιδοίου, ενώ οι Ασιάτες επιλέγουν την ρινοπλαστική.
Πάντως, όπως σχολιάζει και το περιοδικό, οι... μεγαλύτεροι νάρκισσοι βρίσκονται στην Ελλάδα και την Ιταλία, δύο χώρες που τα τελευταία χρόνια πλήττονται από την οικονομική κρίση...


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ