Αδυνάτισε σε ριάλιτι σόου ο Ρονάλντο! Δείτε τα βίντεο!

Τουλάχιστον 17 κιλά έχασε ο βραζιλιάνος πρώην σούπερ σταρ της μπάλας! Δείτε τα βίντεο! Τρεις μήνες κράτησε η προσπάθεια του βραζιλιάνου άλλοτε παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Σελεσάο (2002) προκειμένου να αδυνατήσει.      

Τουλάχιστον 17 κιλά έχασε ο βραζιλιάνος πρώην σούπερ σταρ της μπάλας


Τρεις μήνες κράτησε η προσπάθεια του βραζιλιάνου άλλοτε παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Σελεσάο (2002) προκειμένου να αδυνατήσει, όπως τονίζει η εφημερίδα Το Βήμα. Ο Ρονάλντο συμμετείχε σε ένα ριάλιτι σόου της βραζιλιάνικης τηλεόρασης κατάφερε να νικήσει τη… ζυγαριά!

Στις 23 Σεπτεμβρίου, όταν για χάρη του τηλεοπτικού προγράμματος της βραζιλιάνικης τηλεόρασης «Σωστό βάρος» ανέβηκε στη ζυγαριά, αυτή  έδειχνε 118,4 κιλά!

Δείτε το βίντεο!

Ακολουθώντας την ειδική δίαιτα και το πρόγραμμα που του επέβαλλαν οι συντελεστές της εκπομπής, ο Ρονάλντο έφτασε τα 101,4 κιλά, όπως παραδέχτηκε στην βραδινή κυριακάτικη εκπομπή «Fantastico».
 
«Είμαι ικανοποιημένος με το κορμί μου και ακόμη περισσότερο απ’ το γεγονός ότι μπορώ να χάσω κι άλλα κιλά. Ελπίζω να μην ξαναβραθώ τόσο βαρύς» είπε ο 36χρονος τρις κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη (1996, 1997, 2002), που είδε την περιφέρεια της κοιλιάς του να μειώνεται απ’ τα 107 εκατοστά στα 93 εκατοστά.

Δείτε το βίντεο!

Έτσι ο Ρονάλντο θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο ετήσιο φιλικό παιχνίδι που διοργανώνει με τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν «Ενάντια στη φτώχεια», το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (19/12) στο Πόρτο Αλέγκρε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ