Αύριο τα Βραβεία ΚΟΥΡΟΣ της Λέσχης Επιχειρηματικότητας για καινοτομία, εξωστρέφεια και κοινωνική προσφορά

Για 18η συνεχή χρονιά, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές του σύγχρονου "ευ επιχειρείν". Επιλέγει και τιμά νέους επιχειρηματίες, έως 45 ετών , οι οποίοι έχουν διακριθεί για τη μέχρι τώρα πορεία και τις επιδόσεις τους στους παρακάτω τομείς:Ανάπτυξη και ΚαινοτομίαΚοινωνική υπευθυνότητα και προσφοράΕξωστρέφεια και δραστηριότητα στο διεθνή οικονομικό στίβο

Η δημιουργική, εξωστρεφής και υπεύθυνη επιχειρηματικότητα είναι θεμελιώδης προϋπόθεση για μια υγιή οικονομία, για μια ευημερούσα κοινωνία. Είναι ένας μοχλός ανάπτυξης και προόδου, με οφέλη για όλους.




Για 18η συνεχή χρονιά, η Λέσχη Επιχειρηματικότητας αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές του σύγχρονου "ευ επιχειρείν". Επιλέγει και τιμά νέους επιχειρηματίες, έως 45 ετών , οι οποίοι έχουν διακριθεί για τη μέχρι τώρα πορεία και τις επιδόσεις τους στους παρακάτω τομείς:



  • Ανάπτυξη και Καινοτομία
  • Κοινωνική υπευθυνότητα και προσφορά
  • Εξωστρέφεια και δραστηριότητα στο διεθνή οικονομικό στίβο


Πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας είναι ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Genesis Pharma, και Αντιπρόεδρος ο Βασίλης Κάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen.

Στο πλαίσιο των Βραβείων ΚΟΥΡΟΣ, απονέμονται επίσης τα ειδικά βραβεία Green Dreams και "Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα - Στέλιος Χατζηιωάννου"

Τους τρεις επικρατέστερους υποψηφίους για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2012», ανακοίνωσε το Stelios Philanthropic Foundation. Πρόκειται για τους κ. Μ. Κουμαρτζάκη, και το figame.gr, ιστότοπο που με έδρα την Αθήνα παρέχει εξειδικευμένες διαδικτυακές ταξιδιωτικές υπηρεσίες, Γ. Πατσή και Γ. Δάγλα, και την Obrela Security Industries, εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον τομέα του Information Security και την κ. Ρ. Πιτσίκα, και την εταιρεία People for Business, η οποία με έδρα την Αθήνα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού.

Η τελική επιλογή θα γίνει από τον ίδιο τον κ. Χατζηιωάννου στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής για τα Βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, στις 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Θα απονεμηθούν:

3 Βραβεία ΚΟΥΡΟΣ
1 Βραβείο Green Dreams
1 Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου - Νέο Επιχειρηματικό Ξεκίνημα


Την παρουσίαση των βραβείων αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ