Σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από σήμερα ο Ερμής - Πώς θα επηρεάσει τα οικονομικά, τα προσωπικά και τα εργασιακά του κάθε ζωδίου - Ποιοι θα χρειαστούν λόγια αγάπης & στήριξης

Βλέπετε τα πράγματα από μια ρομαντική και ιδεαλιστική άποψη, αποβάλετε τις εμμονές και τους φόβους σας, οι σκέψεις και οι ιδέες σας εμποτίζονται με έντονα και συμπονετικά συναισθήματα και αυτή η αίσθηση σας κάνει να αισθάνεστε πιο ζωντανοί. 

Βλέπετε τα πράγματα από μια ρομαντική και ιδεαλιστική άποψη, αποβάλετε τις εμμονές και τους φόβους σας, οι σκέψεις και οι ιδέες σας εμποτίζονται με έντονα και συμπονετικά συναισθήματα και αυτή η αίσθηση σας κάνει να αισθάνεστε πιο ζωντανοί. Από τις 9 ως τις 13 Νοεμβρίου, ο Ερμής στο διεισδυτικό και ερευνητικό ζώδιο του Σκορπιού θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια όψη πολύ ευνοϊκή για τους Καρκίνους, Ταύρους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς, τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 0η ως την 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. 
  
Ο Ερμής στον Σκορπιό σηματοδοτεί τις ακραίες σκέψεις, ιδέες και επικοινωνίες. Οι σκέψεις είναι γρήγορες και αποφασιστικές, η επικοινωνία είναι «όλα ή τίποτα» και θέλετε να κάνετε ισχυρή εντύπωση στους άλλους διαμέσου των λόγων σας. Ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης στο ζώδιο των Ιχθύων, έτσι αυτό το πενθήμερο αισθάνεστε πολύ πιο άνετα να κάνετε πτήσεις φαντασίας και έχετε καλλιτεχνικές ιδέες. Αυτή όψη σας χαρίζει έμπνευση και διαίσθηση. Επίσης, ένα από τα ιδανικά σας μπορεί να υλοποιηθεί και οι σκέψεις σας γίνονται ονειρικές. Η φαντασία σας είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται για να ενθαρρύνει τα όνειρά σας, να βγείτε για λίγο από τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής. Με αυτό το ενθαρρυντικό τρίγωνο, αυτό το πενθήμερο σκέφτεστε και μιλάτε ονειρικά, γνωρίζετε ότι οι σκέψεις σας μπορούν να σας οδηγήσουν να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις.
Αυτό το πενθήμερο νιώθετε μια εσωτερική γαλήνη από τις ακραίες συναισθηματικές και πνευματικές σας μεταπτώσεις και ξέρετε πώς να είστε συμπονετικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Γνωρίζετε τι λέτε και είστε ενήμεροι για όλες τις πιθανές επιπτώσεις των λόγων σας στους άλλους και ότι μπορείτε να σταθείτε στα προσφιλή σας πρόσωπα, δίνοντάς τους τις συμβουλές σας. Ο Ερμής στον Σκορπιό σας βοηθά να βλέπετε τα πράματα σε βάθος, είστε διερευνητικοί, κρίνετε τα γεγονότα από τις εμπειρίες σας. Είστε περισσότερο συναισθηματικοί και συμπονετικοί στα λόγια σας, λέτε την αλήθεια αλλά παράλληλα παρέχετε υποστήριξη. Ο τρόπος επικοινωνίας σας είναι βαθύς, πράγμα το οποίο αυξάνει την εμπιστοσύνη και την οικειότητα με τους άλλους. Έχετε διάθεση συμβιβασμού και συναίνεσης, η  συναισθηματική και πνευματική αρμονία στην επικοινωνία είναι αυτό το πενθήμερο πολύ ισχυρή. 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ